T-Mobile: špeciálny paušál pre nepočujúcich

Od dnes sa v ponuke T-Mobilu objaví špeciálny paušál pre nepočujúcich s veľmi lacnými SMS-kami.

Za 11,90 € (358,50 Sk) získa nepočujúci zákazník 500 SMS, 20 minút do všetkých sietí a možnosť kúpi akciového mobilu od 1 €. Balík 20 minút môže nepočujúci využiť v krízových situáciách.

T-Mobile spolupracuje s Asociáciou nepočujúcich Slovenska už osmy rok. Až 77 predajcov T-Mobilu ovláda základy posunkovej reči.

Každý nepočujúci si môže aktivovať jeden takýto paušál. Pri jeho aktivácii sa musí, okrem bežnými dokladmi, preukázať aj Posudkom o uznaní sluchového postihu z príslušného úradu práce.

Za tip ďakujeme čitateľovi Ondreyovi.

Tlačová správa:

T-Mobile od 5. augusta ponúka nepočujúcim občanom špeciálny paušál. Vďaka nemu môžu posielať SMS správy do všetkých sietí len za 2 centy, teda za najnižšiu cenu na trhu.

500 SMS a 20 minút do všetkých sietí za 11,90 € (358,50 Sk)

Nový Paušál pre nepočujúcich obsahuje až 500 SMS správ do všetkých sietí a mesačne zaň zákazník zaplatí 11,90 € (358,50 Sk). To znamená, že jedna SMS správa v predplatenom balíku stojí zákazníka iba 2 centy. Paušál obsahuje zároveň aj 20 voľných minút do všetkých sietí mesačne. Tie môže nepočujúci využiť napríklad v prípade núdze, keď telefón poskytne počujúcej osobe (pri tiesňovom volaní a podobne). Samozrejmosťou je možnosť vybrať si k paušálu akciový mobil od 1 € (30,13 Sk).

Každý nepočujúci si môže aktivovať jeden takýto paušál. Pri aktivácií sa okrem dokladov totožnosti preukáže Posudkom o uznaní sluchového postihu, ktorý vydávajú príslušné Úrady práce, sociálnych vecí a rodiny.

Ponuka platí pri aktivácii programu Paušál pre nepočujúcich a podpise Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov.

T-Mobile školí predajcov v posunkovej reči

Pomoc nepočujúcim patrí medzi základné aktivity T-Mobilu v oblasti zodpovedného podnikania. Spoločnosť spolupracuje s Asociáciou nepočujúcich Slovenska už ôsmy rok. V snahe zjednodušiť a zlepšiť poskytovanie služieb tejto cieľovej skupine T-Mobile pravidelne školí predajcov v komunikácii v posunkovom jazyku. Aktuálne dokáže s nepočujúcimi bez použitia tlmočníka či pera a papiera komunikovať 77 predajcov T-Mobilu po celom Slovensku.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu