T-Mobile: modem Leadtek Multiband konečne pre všetkých

Zatiaľ jediný modem Leadtek Multiband, ktorý pracuje aj s klasickými sieťami (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA+ okrem HSUPA), aj s so sieťou postavenou na technológii Flash-OFDM, predáva T-Mobile biznis zákazníkom už nejaký ten týždeň. Do bežného predaja sa dostal až teraz. Leadtek Multiband modem podporuje pri technológii FLASH-OFDM rýchlosti až 5,3 Mbps a je k dispozícii až na 75 percentách územia Slovenska. V rámci 3G technológie podporuje Leadtek Multiband modem HSDPA rýchlosti až 7,2 Mbps, odosielanie dát je však výrazne pomalšie - bez podpory HSUPA sa môžete spoľahnúť na teoretické maximum len 384 kbps (0,375 Mbps).

Prečítajte si: T-Mobile: technické parametre modemu Leadtek Multiband (16. 7. 2009)

Tlačová správa:

BRATISLAVA, 4. september 2009 - Spoločnosť T-Mobile Slovensko už predáva unikátny Leadtek Multiband modem pre všetkých zákazníkov. Tento špeciálny hardvér ako jediný na svete kombinuje technológie FLASH-OFDM a 3G pre pripojenie do internetu.

T-Mobile zaraďuje do akciovej ponuky pre všetkých zákazníkov očakávané hardvérové zariadenie pre pripojenie do mobilného internetu. Leadtek Multiband modem umožní zákazníkom využívať to najlepšie z oboch technológií poskytovaných spoločnosťou T-Mobile Slovensko v jedinom zariadení, a to po celom Slovensku i v zahraničí. Prístroj funguje tak, že má v sebe zabudovaný FLASH-OFDM modem a aj 3G modem so SIM kartou.

Leadtek Multiband modem podporuje pri technológii FLASH-OFDM rýchlosti až 5,3 Mbps a je k dispozícii až na 75 percentách územia Slovenska.

V rámci 3G technológie podporuje Leadtek Multiband modem HSDPA rýchlosti až 7,2 Mbps. Tieto technológie môžu zákazníci využívať aj v rámci roamingu.

Spolu s modemom sa bude dodávať aj nová verzia softvéru T-Mobile Communication Centre, v ktorej si zákazník môže zvoliť, či chce pracovať s modemom iba na FLASH-OFDM, 3G technológií alebo využívať ich kombináciu a povoliť modemu prepínanie podľa sily signálu.

Cena modemu a kombinácie s inými akciami

Leadtek Multiband modem si môžu zakúpiť všetci zákazníci a skombinovať ho aj s ďalšími akciovými ponukami, ako napríklad Mobilný internet 2+2 za 16,56 € mesačne alebo s ponukou na Mobilný internet 10 s 50% zľavou.

Leadtek Multiband modem bude k dispozícii už od 1 € a zákazník si ho môže vybrať pre využívanie s hocijakým programom Mobilného internetu vrátane dvojice programov v akciovej ponuke platnej do 30. septembra 2009.

Akciové ceny prístroja sú nasledovné:

MI 2 - 129 € s 36-mesačnou viazanosťou, 219 € s 24-mesačnou viazanosťou

MI 10 - 29 € s 36-mesačnou viazanosťou, 119 € s 24-mesačnou viazanosťou

MI 20 - 1 € s 36-mesačnou viazanosťou, 19 € s 24-mesačnou viazanosťou

Diskusia k článku:

Začať diskusiu