Plodný týždeň

Úvod jesene je podozrivo plodný na novinky, správy a správičky. Uhorky sme preto naložili na dlhé zimné večery a teraz ideme konzumovať niečo lepšie!

Kto chce fón od navigačnej jednotky Garmin a zároveň aj IT giganta Asus, nech siahne po novej pouličnej zmesi - nuvifone. Tvor to je prítulný, vykastrovaný a odvšivený, len treba k nemu navigovať peňaženku čo najrýchlejšie. Každých 84 sekúnd sa totiž jeho cena navyšuje o jeden cent. Tvorcovia asi našli inšpiráciu v www.zadlzili.sk, akurát štátny dlh je trochu iné kafe. Toľko kofeínu pred spaním neodporúčame.

Ou-tú oficiálne v prítomnosti šaša a princeznej Fiony korunovalo 1. októbra svojho Johnyho McGuigana Najférovitejšieho za hlavného kinga. Škótsky princ má za úlohu pomôcť zakliatemu kráľovstvu vykorčuľovať z pekných čísiel do ešte krajších. Alebo stačia iba plusové?

Samsung poslal do mobilného fotoringu svojho nového Tysona, konkurenciu má zložiť k zemi trojnásobným optickým zoomom, typickým napríklad pre ich kompakty za 90 éčiek. Je teda paradoxom, že pri implementovaní na mobiloch platíme výrazne väčšie sumy za niečo, čo vo svojom primárnom použití za posledné roky výrazne zlacňuje. Nebolo by rozumnejšie dať mobilné funkcie nejakému fotoaparátu? Amatérski kutili môžu tieto dva prístroje jednoducho zlepiť izolačnou páskou.

LG je nápaditejšie - využíva vesmírny benefit v podobe bezplatnej slnečnej energie na nabíjanie svojho nového solárneho dotykáča. Skvelý ekologicko-ekonomicky nápad, ale ja si napríklad dobíjam telefón často v noci. Tak, a Kórejci majú chrobáka v hlave!

Pre všetkých nestarnúcich fanúšikov starnúceho Haľa Paberu, amatérskeho spevu a Darininých umelých predností, ponúka magenta 100 vstupeniek na Superstar. A či vyhráte? Je to vo hviezdach, je to vo hviezdach... Ale dobiť ízy si na just môžete tak či tak. Možno vám ubudnú dve éčka, ktoré ste dostali od téčka. Ejha, to sa rýmuje. Táto naoko nezmyselná pomoc blížnemu sa možno niekedy zíde, teenageri sa tak aj bez kreditu dohodnú na piatkovej dídžine. Operátor si navyše definitívne priznal, že okrem rozumných nápadov nemá ani aj-fón, čo je pre mnohých neprekonateľný betónový múr na ceste životom.

Náš vedúci si posedel vo vyschnutej tráve, obkecal víno, ou-tú, Androidy a nechtiac tým vytvoril mimoriadne vydarené video. Okrem toho nájdete u nás súťaž s Ovi. Stačí jednoduchá registrácia, jeden mail a more modlitieb ku šťastene. Tá vám možno dohodí gešenky od Nokie.

A teraz vážne. Nezisková organizácia Dobrý anjel prišla s novinkou. Spúšťa darcovskú sms, pri ktorej darcovia neprispievajú jednorázovo, ale pravidelne. Stačí zaslať SMS v tvare ANJEL A na číslo 840 a pomoc príde rodinám každý mesiac. Suma 1 euro pri predplatených kartách a 3,32 eura pri paušáloch snobov nezabije a rodinám chorých určite pomôže.

Vám sa nejaké SMS financovanie nepozdáva? Tak pozor na názvy pohlavných orgánov a činností s tým súvisiacich v diskusii pod akýmkoľvek článkom! Pán poslanec Rafaj chce totiž dôkladne bojovať proti vulgarizmom v internetových diskusiách. Odteraz očakávame pod všetkými článkami iba pozitívne reakcie, mimomestskí sa predsa môžu vyventilovať aj v lese, tí ostatní na manželke, či susedovej čivave. Alebo viete čo? Vydiskutujte si to s nami osobne budúci víkend na fóny-stretku v Zázrivej. Možno práve vy dohodíte mobilom najďalej a vypijete najviac "čaju".

Neosobne sa tu v sobotu stretneme až sedemnásty októbrový deň. Do sfónovania fóňaci.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu