iGO Amigo - navigácia aj pre Android

iGO predstavilo navigáciu pre Android a súčasne tiež bezplatnú aktualizáciu máp do 30 dní od zakúpenia softvéru. Vznikal totiž problém, že ste si kúpili navigáciu zo skladu predajcu, ktorá mala staršie mapy. Takto si ich zadarmo aktualizujete na najnovšie, len to musíte spraviť do mesiaca od prvého použitia.

Tlačová správa:

9.11.2009 - Spoločnosť Nav N Go uvádza nový produkt Nav N Go iGO Amigo pre Android.

iGO Amigo pre Android, podobne ako na platforme Windows Mobile a iPhone, prináša skutočnú 3D vizualizáciu vrátane 3D terénu, budov, nadjazdov, podjazdov a 3D bodov záujmov, rýchle plánovanie trás a zjednodušené používateľské rozhranie.

Spoločnosť Nav N Go zároveň ponúka k svojim navigačným produktom iGO záruku najnovších máp - Latest map guarantee. V rámci tejto záruky si môže zákazník, ktorý si zakúpi navigačný softvér iGO, do 30 dní od prvého použitia stiahnuť zadarmo najnovšie mapy celej Európy. Aj naďalej môže potom môže využívať portál Naviextras.com na sťahovanie ďalšieho obsahu (mapy, budovy, 3D terén, TMC info, radary...), pričom aktualizácie aplikácie iGO a máp TOPMAPS (20 krajín vrátane SR a ČR) sú bezplatné.

Viac info na: www.i-go.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu