o Aničke

Piatkovú trinástku sme predýchali bez ujmy a pokiaľ nás nečítate s rukou v sadre, môžete sa aj vy pridať k úspešným ignorantom zakliatych dní. Navyše dnes skúšame upratovať pri svetle lampy, čo prináša značnú intimitu aj do tohto volebného dňa.

Počtom noviniek opäť bodovala najviac magenta. Easyčkári sa vytešujú dvojnásobnému kreditu pri dobití z paušálu a ak využijú aj pridané akcie, budú môcť volať mesiac skoro tak výhodne, ako bežne ponúka modrá konkurencia. Ehm...

Notorických sťahovačov filmov, hudby a XXX produkcie isto potešilo navýšenie dát na neuveriteľných 4096 megabajtov. Stále je to pomerne málo, respektíve, pri pohľade na cenovku, veľa. Variant s desiatimi gigabajtami za necelých 20 éčiek je už rozumnejší. Odo dnes sa dá web'n'walkovať s 1,5 GB dát za štvrtinovú cenu, čiže alikvótna obdoba minuloročnej akcie na web'n'walk Giga. Ale dosť bolo dát. Pri vstupe do Ružomberka vás okrem Tesca a mierneho smradu privíta aj GGG, takže bača vo Vlkolínci môže okrem vyrezávania fujary, odteraz aj rýchlejšie downloadovať ovečky.

Páni z Orangeu sa asi započúvali do štvrťstoročie starej hitovky od Lojza o Anči, ktorá už v tej dobe bola drahá ako Volvo a nahradili teda vo vianočnej súťaži méďaky fárami zo Švédska. Vydýchli si teda všetci, ktorí poctivo celý rok ignorovali šrotovnú akciu na Daciu Sandero a spoliehali sa radšej na svoju pravdepodobnosť výhry 1:685436. Úsmevne znie fráza o krásnej MMS s vianočným motívom, ktorú dostanú plebejci ako darček. Ale, ale, páni citrusníci, odkedy sa pojmom "darček" označuje niečo spoplatnené, ha? Tento pojem spĺňa iba bonusové dobitie troma éčkami, ktorého sa dočkajú hlavne neaktívne SIM karty, čiže tie, ktoré sú už klinicky mŕtve a nachádzajú sa v povestnom tuneli, na konci ktorého je biele svetlo. Alebo to je ružová a modrá neónka?

Pre tých, ktorí si svoj životný prídel šťastia ešte nevyčerpali súťažami so sušienkami Sedita, máme aj my niečo. Svoju psiu vernosť, obdiv, náklonnosť a nehynúcu lásku, môžete v každom mesiaci prejaviť zahlasovaním v ankete Mobilný operátor roka 2009, práve tomu svojmu. Volvo síce nevyhráte, ale Anču zabezpečíme.

Ou-tú exhibicionisticky roztvorilo svoj kabát a ukázalo holé finančné výsledky za 9 mesiacov tohto roku. Samozrejme, čísla rástli a všetko čo rastie, je buď dobre pohnojené, alebo výhodne ocenené. Ale pochopiteľne, benjamín si zaslúži pozornosť zákazníkov, minimálne za snahu rozbúriť stojace vody slovenskej mobilnej komunikácie. Spoločnosť navyše opäť pridáva kredit vybranému segmentu zákazníkov pri dobití, čo už začína zaváňať napodobňovaním téčka a odkláňaním sa od firemnej filozofie o férovosti pre všetkých bez rozdielu veku, pohlavia a pohlavia. Na druhej strane, keby bolo vždy všetko pre všetkých, tak máme všetci všetko a to by už nebolo ono...logické, že? Zaujímavo vyznieva aj modrá akcia založená na bezplatnom získaní benefitu Mojím trom pri odporúčaní nového zákazníka. Ideálna šanca na špekulácie. Slovenský zákazník je v tomto určite macher. Takýto domino efekt je však asi najrýchlejším spôsobom, ako nahnať nové ovečky do košiara, kľudne aj tie z Vlkolínca.

Podobne optimisticky sa na život pozerá asi aj Nokia, ktorá má prús...problém a musí bezplatne vymeniť 14 miliónov nabíjačiek. Číňania to zrejme na nočných zmenách trochu odflákli a červený káblik v nich neprepojili s modrým, ale modrý s bielym. Či naopak? Jednoducho, ako vtipne podotkol jeden náš diskutujúci, z nabíjačky sa môže stať zabíjačka. Vy však neprestaňte dôverovať čínskym produktom, sú všade. Prajeme vám pekný čchiang-ťu-ping-pong víkend.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu