Swan mobile: ďalší virtuálny operátor (aktualizované)

Pôvodný text, 2009-12-16 10:21:

Swan mobile je ďalším virtuálnym operátorom, ktorý prichádza po Nay mobile a Tesco mobile. Swan ponúkne služby O2 s ešte výhodnejšími podmienkami ako majú zvyšní dvaja operátori.

Swan mobile štartuje svoju ponuku predplatenou kartou, s ktorou môžete telefonovať už od 0,06 € za minútu. Táto zvýhodnená cena sa týka hovorov do siete O2 (vrátane Swan, Tesco a Nay mobile) a hovorov do všetkých pevných sietí na Slovensku. Šesť eurocentov vás vyjde aj SMS správa, ktorú môžete poslať do všetkých sietí. Telefonovať do sietí Orange a T-Mobile sa taktiež oplatí, no cena za minútu je dvojnásobná, teda 0,12 €. Ostatné ceny sú zhodné s ostatnými virtuálnymi operátormi, MMS správa vás vyjde na 0,25 € a megabajt dát 0,95 €.

Pri Swan mobile si dajte pozor na tarifikáciu 60+1, teda sekundovú tarifikáciu až po prvej minúte. Účtovací interval pre dáta je 1 kB. Všety ostatné potrebné informácie nájdete na webe Swanmobile.sk.

Doplnené:

SWAN MOBILE je partnerským produktom SWAN, a.s. a spoločnosti Telefónica O2 Slovakia, s.r.o. predávaným v rámci predajnej siete SWAN, a. s.

Banská Bystrica, Rudlovská cesta 53

Bratislava, Borská 6

Košice, Pod Furčou 7

Nitra, Štúrova 22

Trnava, Bernolákova 1

SWAN sa chce hlavne zamerať na svojich zákazníkov, používateľov internetu, telefonických služieb a IP TV. Firma tak rozšírila služby triple-play na quad-play. Od januára budú služby ponúkané aj bežným zákazníkom, predajná sieť je však zatiaľ malá.

0,06 €/min. (1,81 Sk) na čísla O2 Slovensko vrátane SWAN MOBILE

0,06 €/min. (1,81 Sk) volania na čísla do pevných sietí v SR

0,12 €/min. (3,62 Sk) volania na účastnícke čísla do ostatných mobilných sietí (Orange, T-Mobile)

0,06 € (1,81 Sk) za SMS do všetkých  sietí v SR

0,25 € (7,53 Sk) za MMS do všetkých  sietí v SR

0,95 € (28,62 Sk) za 1 MB dát

Pri volaniach sa uplatňuje tarifikácia 60+1, t.j. sekundová tarifikácia po prvej minúte. Zástupcovia operátora však prisľúbili, že ak bude tarifikácia problém, budú sa snažiť presadiť sekundovú tarifikáciu od prvej sekundy. Aktuálna menej výhodná tarifikácia je požiadavkou partnera, teda Telefónica O2 Slovakia.

S kúpou karty získavajú zákazníci spoločnosti SWAN bezplatne balík štandardných služieb mobilnej komunikácie, ktorý obsahuje zobrazovanie čísla volajúceho CLIP, zamedzenie zobrazovania čísla volajúceho CLIR, podržanie a blokovanie hovoru, informácie o zmeškaných hovoroch prostredníctvom správ SMS. Súčasťou balíka je aj prístup na internet, či skupinová SMS, MMS a volania do zahraničia. Všetky tieto služby sú aktivované automaticky.

V súvislosti s nadchádzajúcimi vianočnými sviatkami pripravila spoločnosť SWAN špeciálnu ponuku pre svojich existujúcich zákazníkov. V prípade, že si aktivujú zasielanie elektronickej faktúry za dátové a hlasové služby spoločnosti SWAN, dostanú SIM kartu k novej službe SWAN MOBILE zadarmo. Vianočná ponuka motivuje zákazníkov k vyššej efektivite a zodpovednému správaniu v oblasti využívania prírodných zdrojov.

Zákazníci využívajúci službu SWAN MOBILE budú mať k dispozícii pre tento účel zriadenú Zákaznícku linku SWAN MOBILE 929 (alebo 0949 949 929). Zo zahraničia to bude číslo +421 949 949 929. Volania na Zákaznícku linku SWAN MOBILE budú spoplatnené sumou 0,065 €/min.

Prevolaný kredit si môžu zákazníci SWAN MOBILE kedykoľvek dobiť prostredníctvom dobíjacích kupónov O2, v sieti bankomatov alebo cez internet.

Ešte tento týždeň chce SWAN MOBILE ponúknuť aj 10 vybraných telefónov za zvýhodnené ceny. Firma tiež testuje zariadenie, ktoré by dokázalo prechádzať z GSM siete do Wi-Fi, a využívať tak lacnejšie internetové telefonovanie. V prvom štvrťroku 2010 by mal SWAN ponúknuť aj celé balíčky služieb quad-play.

Na displeji telefónu uvidíte SWAN MOBILE.

Ako dodal Jaroslav Ferianec zo spoločnosti SWAN: "My sa snažíme byť pohodový operátor". Veríme, že pohodu tento operátor čoskoro navodí nielen priaznivými minútovými cenami, ale aj klasickou sekundovou tarifikáciou.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu