Novoročný rýchlik

Vianoce, dovolenka, plné stoly, spánok do desiatej a otrepané české rozprávky....všetko je už definitívne preč a znovu sa vezieme v starom známom životnom rýchliku. Aj vám sa nasadalo ťažko?

Téčko tiež vyhodilo opadanú vianočnú jedličku ku kontajnerom a vystrčilo prostredník všetkým, ktorí váhali s kúpou solídneho fóniku pre najnižšie paušály. Zlacnieť už nemohli, takže zostáva jedine možnosť ponúknuť radšej nič. "Bohušu nech mňa, nic nebude!"

Magenta navyše nepriamo pomáha lykožrútovi smrekovému, keďže za aktiváciu ekologickej elektronickej faktúry dostanú plebejci ako motiváciu 5 000 klubových bodov. Zostane teda viac stromov - viac stromov znamená viac potravy a viac potravy znamená viac tejto šesťnohej hávede. Na druhej strane, 5 000 bodov môže vyčariť vo firemnej predajni coolový dáždnik, termosku, šesť éčiek ízy kréda a tým usilovnejším zostane aj na europeňaženku. Obľúbenému operátorovi navyše ušetríte za tie roky slušné poštovné aj desiatky Á-štvoriek a seba ukrátite o pohľad na udychčanú poštárku na Liberte....v hriešne krátkych tmavomodrých nohaviciach.

Mobilní operátori našťastie svorne nenasledovali krok Slovak Telekomu a nespoplatnili volania na 159. Líder pevných sietí sa totiž netradične rozhodol zaryžovať na nepríjemných situáciach vyžadujúcich zásah drsných mestských mužov zákona. Áno, to sú tí, ktorí vás minule pokutovali za nočnú žúrku na balkóne a vašim deťom zhabali fľašu vodky a džúsu. Ak teda máte nervózneho suseda, ktorý sa po zhliadnutí Texaského masakru blíži k vášmu bytu s naštartovanou pílou a nemáte kredit, máte aspoň šancu z toho vykľučkovať.

Majitelia iPodov i iPhonov stiahli z App Storu za posledné tri mesiace ďalšiu miliardu jablčných aplikácií. Väčšina je iZadarmo, ale mnoho iSpoplatnených a práve tie tvoria chutnú a veľku iŠtrúdľu. A tú spolu s Grankom má Steve Jobs veľmi rád.

Po tretíkrát spomenieme googlovský Nexus One, lebo už vieme ako vyzerá, koľko stojí, ale stále nevieme, či stojí aj za to. Má takmer všetko, no pritom nič nové, čo by ostrieľaných mobilných sukničkárov priviedlo do bodu varu či k bodu G. Boj s aj-fónom sa teda už aj-začal, ale zatiaľ to vyzerá tak, že Steve môže spávať pokojne aj bez Rohypnolu. Zatiaľ...

Na webe sa objavila fotografia mláďatka Xperie X10, ktoré je také malé, že na pôrod nebude treba ani cisársky rez. Možno si poviete, že je to výstrel do prázdna, ale skúste nájsť na trhu šikovný dotykáč bez kravských rozmerov. Rúškom tajomstva je opradená aj snímka vraj nového Sony Ericssonu Kanna, ktorý podľa vašich reakcií vyzerá asi ako nenalíčená Jandová.

Že situácia nie je ružová ani pre silných, dokazuje svetová trojka LG, ktorá odriekla svoju účasť na Mobile World Congress-e. Takže po Nokii si škrtáme ďalšieho veľkého hráča. Nuž, každý špás niečo stojí a giganti zrejme predpokladajú, že biznis pošľape aj bez Barcelony a čačaných hostesiek, ktoré tiež nebudú otŕčať zadočky zadarmo. A náš vedúci bude mať v tomto februári aspoň o čosi menej práce. Snáď sa v jeho pravidelnom denníku z MWC dočkáme aspoň tých hostesiek.

Pri pohľade na dnešné spravodajstvo prišla revolučná myšlienka hodná Che Guevaru. Ste spokojní s cenami hovorov? Dát? Tuniakových bagiet? A vlastne, ste vôbec s niečím spokojní??! Tak čo? Koľko mobilov budeme potrebovať na zablokovanie Rožňavskej ulice?

Diskusia k článku:

Začať diskusiu