životné priority

Rožňavská hlási priechodnosť, teplomer nulu, Ďurianová nulový bulvár a kalendár zase sobotu. Aj ten váš? Ak ste dátumovo kompatibilní, upratujte s nami.

Prvý pohľad na novú Fix-ovú akciu magenty vyzeral ako priamy útok tankom a dvadsiatimi pešiakmi na ou-tú. Volania za desať centov na dva roky? Skvelé, to potom ani tarifikácia 30+30 nevyzerá ako uhorka namočená v mede. Počkať, prečo iba v čase od 19. do 7. hodiny a počas víkendov? Ďalšie podmienky? Zákazník musí byť narodený v znamení kozorožca, v čase telefonátu stáť na jednej nohe v károvaných ponožkách, na trhu musí súčasne klesať cena medi a na južnej pologuli svietiť slnko? Fujto!

Ou-tú sa bráni aspoň inovovaním svojej webstránky, nemajte obavy, bublinky a modrá farba zastanú. Veríme, že sa to podarí a obyčajné prihlasovanie do osobnej sekcie nebude utrpením ako predvádza na domovskej stránke magenta.

Oranžový operátor ešte asi sníva svoj vianočný sen, keďže okolo seba nešíri nič, iba ticho. Psssst, nezobuďme spiacu princeznú!

Nokia rada sponzoruje športy a okrem piatej ligy slovenskej hádzanej, je to aj snowboarding. Ak vlastníte do hladka ohobľovanú bukovú dosku, široké gate, počúvate pop-hip-hop a nemáte bobky z prudkých svahov, viac info nájdete tu. Okrem športovcov chce fínsky gigant podporiť konečne aj schizofrenikov. Teda, aspoň tých mobilných, ktorých jednoznačne spoznáte s minimálne dvoma fónmi v rukách. Riešením tejto nelichotivej diagnózy sú dual SIM mobily, ktoré našťastie nevyrába Pfizer, ale najmä nespočetní čínski výrobcovia a málo tých z prvej desiatky. Nokia však medzi nimi chýba, čo sa má konečne zmeniť. Nový obojživelník bude tak záplatou na trhovú dieru, ktorú už jednoducho nemohla ignorovať ani hrdá jednotka.

Na Slovensko sa konečne dostala vlajková loďka Sony Ericssonu - Xperia X2 obdarená Windowsom. Nie všetko sa tomuto výrobcovi darí, kontroverzne vyzerá model Faith s displejom nezvykle orientovaným na šírku prístroja. Tentokrát teda z duelu Jandová verzus SE vyšla viťazne speváčka, vzhľadovo je na tom aj bez make-upu lepšie. O funkčnej stránke si zatiaľ netrúfame polemizovať, v rukách nemal Michal ani jednu mašinu.

Tak aspoň poctivo otestoval HTC Tattoo a zverejnil svoje obľúbené symbian aplikácie. Best Kamasutru z pochopitelných dôvodov zamlčal, hoci v jeho veku sme sa tiež rôzne preplietali. Majitelia múdrych telefónov sa môžu inšpirovať, tí ostatní závidieť a šetriť.

Trochu sklamania však Mišovi priniesla informácia, že ho čaká na test X-trojka. Keďže projekt ZaVolantom.eu je doménou vedúceho, tak ho žiaľ pred domom nevítal nablýskaný bavorák v bielej koži, ale iba rovnomenná Nokia v bielej krabici. A na takú babenky neletia.

Čestné miesto na polici a doživotnú úctu si zrejme vyslúžil mobil dvoch mladých slovenských horolezcov, ktorí nechali priateľky doma a vrcholy išli radšej dosahovať v zasnežených Tatrách. Ako to už býva zvykom, pri nezvládnutom nočnom zostupe zistili, že majú už iba mapu Malej Fatry a dve obvodovo máčané horalky. A keďže čaj z termosky v bivaku nechutí tak dobre, ako káva v hotelovom bare, rozhodli sa zavolať záchranárov. Mobilom. Jeho prítomnosť a telefonická navigácia boli významným plusom pri hľadaní dobrodruhov a ušetrení miesta na symbolickom cintoríne pri Popradskom plese. Aj vo vašom rebríčku životných hodnôt postúpil teda už mobil do prvej desiatky, hneď za nahú Angelinu Jolie, dovolenku na Tahiti a dobrý hovädzí kotlíkový guláš?

Diskusia k článku:

Začať diskusiu