horúce sobotné noci

Napriek neodškriepiteľnému faktu, že nevyspaté Slovensko žije momentálne iba Halákom, Demitrom a národnou trikolórou, dovolíme si s kruhmi pod očami poupratovať mobilný prach. Saturday Cleaning UltraPro s citrónovou vôňou zabíja predsa všetky baktérie.

Ou-tú vie, že Slováci sú súťaživí národ a návnada v podobe HTC nesklame. Ako na to? Po nepredĺžení dvojročného záväzku u svojho operátora tresknite na firemnej predajni dverami a so slovami "idem si ku konkurencii pre Hero", vyplazte vyjavenej predavačke cez výklad jazyk. Najlepšie fialový od Hubba Bubba. Následne vás v modrej predajni za tento detinský výjav pochvália, vysvetlia výhody férového života a zároveň prisľúbia 16,60 éčiek ako bonus pri prenesení čísla. Čísla, ktoré poznáte lepšie než svoje rodné.

Okrem toho spoločnosť informovala o úspešnom spustení službičky Moje Ou-tú pre všetkých svojich zákazníkov, čo k 31. 12. 2009 znamenalo 552 853 kusov. Žijeme predsa v 21. storočí a možnosť kontroly svojho mobilného života na webe už zľudovela, podobne ako Škoda Favorit 136L a Mládkov Jóžin z Bážin. Ozaj, oceňujeme možnosť prihlásenia bez registrácie.

Ak ste už francúzsky Alcatel v mysli pochovávali, kľudne si čiernu košeľu vyzlečte a hoďte očkom na ich nový low-end s naozaj netradičnou konštrukciou. Nechceli by ste ho? Tak nič...na kare sa budú určite podávať francúzske zemiaky.

Možno ste si pri našom novom seriáli venovanom OS Windows Mobile všimli aj meno Erik Šípoš. Áno, je to náš nový externista, ktorý však ešte netuší, čo ho v tíme čaká. Ak zvládne povinnú vstupnú lekársku prehliadku, krst ohňovou vodou na stretku v Zázrivej a napíše SMS správu na zavretom véčkovom mobile, vítame ho v rodine. Ale nemusíte mať strach, "aj naďalej pre vás bude písať švárny, šumný, zdatný a obľúbený redaktor Michal". Pri tejto jeho citácii z fóra musíme doplniť aj slovo "skromný". Lacný fínsky dotykáč a takmer 13 centi dlhé LG však prevetral dôkladne. Po dlhšom čase na seba upozornil aj zaneprázdnený vedúci, otestoval totiž duálny Samsung. Ružový a low-endový. Žeby zmena priorít a orientácie na najvyšších miestach?

Magenta vyrovnala cenu ďalšieho dotykového Samsungu na úroveň hodnoty litra nafty, čo fakt nie je zlé. A netreba k tomu ani paušál Podnikateľ 5000. Takže načo Corby, keď je tu za éčko aj Jet. Upozorňujeme však na klasický dodatok: "platí do vypredania zásob", čo určite bude vysvetľujúcim argumentom čačanej predavačky pri pohľade na vašu sklamanú a uslzenú tvár.

Výpredajovo žiaľ nevyzerajú uvádzacie ceny nových Sony Ericssonov. Ak sa so slovami "nech nežerem" zatnete a priemerný mesačný plat na vysnívanú Xperiu aj tak obetujete, vedzte, že o pár mesiacov to možno oľutujete. A možno nie.

Tí nemajetnejší mohli vo štvrtok aspoň triumfálne vyhodiť svoj starý švédsky Ericsson do koša s pocitom víťazov. Minimálne tých hokejových.

Tak verme, že počas ďalšej prebdenej noci, pri návale endorfínov rituálne obetujeme aj nejakú tú fínsku Nokiu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu