Sygic Aura: 3D navigácia s prvkami sociálnych sietí

Slovenská spoločnosť Sygic, ktorá sa zaoberá vývojom autonavigácií, predstavila na CeBITe nový softvér Sygic Aura. Aplikácia prináša oproti štandardným typom navigačných programov niekoľko zaujímavých inovácií. Sygic Aura obsahuje 3D mapy, ktoré okrem budov zobrazujú aj terén (3D budovy sú zatiaľ dostupné len pre Bratislavu). Pridané boli aj prvky sociálnych sietí, na základe ktorých môžete sledovať polohu svojich priateľov, pridávať krátke statusy a zdielať tie svoje.

Navigáciu môžete využívať pri cestovaní autom či peši. Nechýba rýchle prepočítavanie trás, upozornenia na návestie križovatky, obmedzenia a radary. Samozrejmosťou je aj hlasová navigácia. Tešiť sa môžete na viac než 20 jazykov. Aplikácia taktiež ponúkne aj online predpoveď počasia, streaming dopravných situácií pre dané miesto či pomocníka, ktorý pracuje s aktuálnou polohou. Poradiť si môžete nechať aj vo výbere destinácie na výlet či večeru. Dôležitou súčasťou je aj založenie komunity, ktorá používateľom Aury umožní diskutovať o rôznych témach.

fotka

Navigácia Sygic Aura je určená pre smartfóny s operačným systémom Android, Windows Phones či Apple iPhone. Ďalšie informácie môžete nájsť na webe výrobcu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu