Nokia Bots: automatizujte svoje základné činnosti

Vývojári z Nokia Beta Labs opäť prinášajú zaujímavú aplikáciu pre dotykové smartfóny. Nokia Bots je aplikácia, ktorá funguje vo vašom telefóne ako bot - sleduje vaše činnosti a neskôr sa ich snaží automatizovať. Aplikácia Nokia Bots je rozdelená na štyroch botov, a to:

Profile bot:

Tento bot si všíma kedy najčastejšie meníte svoje profily. Napríklad, ak si na noc dávam tichý profil a niektorý deň zabudnem, telefón ma na domácej obrazovke upozorní a navrhne mi profil jedným klikom aktivovať. Nastaviť si však môžete aj automatické aktivovanie profilov bez upozornenia.

Alarm bot:

V prípade Alarm bota si aplikácia všíma v ktorom čase zvyknete vstávať. Podľa týchto údajov automaticky prispôsobuje profil či aktivuje budík.

Shortcut bot:

Tento bot automaticky prispôsobuje skratky na domácej obrazovke k najpoužívanejším aplikáciám. Panel je automaticky prispôsobovaný a mení sa podľa frekvencie používania jednotlivých aplikácií. Skratky si tak už nemusíte meniť manuálne v nastaveniach.

Battery bot:

Aplikácia sleduje stav vašej batérie a snaží sa odhadnúť výdrž. Ak bot vyhodnotí, že by sa mohla batéria počas vášho spánku vybiť a alarm by vás nezobudil, telefón zobrazí upozornenie na nabitie batérie už večer.

Nokia Bots je momentálne kompatibilná iba so zariadeniami Nokia N97 a Nokia N97 mini, stiahnuť si ju môžete na tomto linku.

Za tip ďakujeme Kucovi.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu