T-Mobile: nový balíček s hovormi za 0,06 €/min. počas celej viazanosti

Spoločnost T-Mobile Slovensko prichádza s jarnou akciovou ponukou pre programy Podľa seba, v ktorej ponúkne nový benefit – volania do všetkých slovenských sietí za 0,06 €/minútu. Nový balíček neobsahuje žiadne voľné minúty, iba garantuje zákazníkom cenu 0,06 €/min. do všetkých sietí počas celého obdobia viazanosti.

Okrem neho ostávajú k dispozícii v ponuke aj existujúce balíčky (40 minút do všetkých sietí, 1 500 minút do siete T-Mobile v slabej a víkendovej prevádzke, 400 SMS či 1 500 MB dát). K dispozícii máte päť balíčkov a z nich si môžete vyskladať svoje programy Podľa seba 1, 3, 5 alebo 7 pri rovnakých cenách ako doteraz. Skombinovať si tak môžete napríklad paušál Podľa seba 3 s 1 500 minútami do siete T-Mobile, 400 SMS do všetkých sietí a volaniami za 0,06 €/min. v ľubovoľný čas počas celej viazanosti. Nový balíček je podľa T-Mobilu určený náročnejším zákazníkom, ktorí chcú telefonovať za konštantnú cenu do všetkých sietí. Zároveň má táto ponuka osloviť aj používateľov služieb Easy či Fix.

V rámci akciovej ponuky Paušál pre blízkeho prináša T-Mobile opäť kupón s polovičnou zľavou z mesačného poplatku na ľubovoľný program Podľa seba 1 až 7. Pri kúpe programu Podľa seba 3 až 7 (prípadne aj programov Relax či Viac) získate kupón, ktorý môže potom váš blízky využiť a získať polovičnú zľavu na svoj program. Podľa primárneho programu sa pritom určí rozsah zľavy pre programy pre blízkeho. Napríklad ak si objednáte program Podľa seba 3, získate kupón na polovičnú zľavu na programy Podľa seba 1 a 3. Pokiaľ sa stanete zákazníkom s programom Podľa seba 7, získate na kupóne možnosť dostať polovičnú zľavu na hociktorý program Podľa seba 1 až 7.

V jarnej ponuke si môžete aktuálne benefity aj kombinovať, t.j. kúpiť si program Podľa seba s balíčkom volaní za 6 centov do všetkých sietí a zároveň mať iba polovičný poplatok vďaka kupónu pre blízkeho. T-Mobile pripravil špeciálnu ponuku aj pre zákazníkov, ktorí nemajú záujem o akciový mobilný telefón. Tí si už tradične môžu bezplatne aktivovať jeden zo štyroch štandardných balíčkov ku svojmu paušálu Podľa seba navyše. Získať tak môžete (napríklad) program Podľa seba 3 so štyrmi balíčkami za cenu 19,99 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu