Eyjafjallajökullovské problémy

Už šesťdesiatyšiestykrát rozmýšľame ako začať. Áno, treba zvoliť voľné tempo, aby ste sa nám nezadýchali už v úvode. Pčíííí, dnes navyše utierame aj popol z islandskej sopky. Eyjafjallajökull nám teda dáva zaslúžené facky, takže čakanie na otvorenie vzdušného priestoru si skráťte s nami. Erupcia môže trvať rok, dva. Pčíííí...

Svoje telefóny dokáže v dnešnej dobe predstaviť už kde-kto. Dolce & Gabbana, Puma, Aligator, Google a najnovšie Microsoft. Takže to zaváňa problémami, mrznutím systému a mobilnými service Pack-mi. Počuli sme aj o zázračnej skratke ctrl-alt-del. Naša redakcia má mimochodom tiež svoju vlastnú a exkluzívnu edíciu...či vy nebodaj nevlastníte FÓN?

Téčko podľa predpokladov zaradilo do ponuky dvojicu slušne vybavených Sony Ericssonov za ceny, ktoré si mnohí predstavovali trochu inak. Ale keďže tie boli uvádzacie, tak o dva dni neskôr Vivaz zlacnel až 169-násobne, čiže na jedno eurko. Žiaľ, iba pre programy, ktoré mesačne prevetrajú vašu peňaženku rádovo o desiatky eur. Takže zázrak sa nekoná, iba malý prízrak. Ale taký Elm za rovnakú sumu odporúčame.

Pre istotu však dôkladne prekutrajte ružový e-shop. V českom internetovom obchode kasa.cz sa totiž tvorcom po piatich Kozloch zadarilo a omylom ocenili Vivaz na pekných 5000 Kč, čo je asi polovica reálnej ceny. Šikovní surferi si to samozrejme všimli a nakupovali, a nakupovali, a nakupovali. Portál síce svoju chybu zbadal, ale zákon je múr, ktorý prebúra iba Topolánek. Takže šťastlivcom za uvedenú sumu fónik naozaj predať museli. Preto si aj náš vedúci dáva pozor na prekleeppy a pri písaní súm je opatrný ako ježko na vodnej posteli.

Minule sme si podali magentu za prapodivný spôsob spoplatnenia podstaty výhody ako takej a ľaľa ho, papľuhu oranžovú, jednotka na trhu už tiež skúša na biedny ľud niečo podobné. Tentokrát brnká svoju sonátu na dátovej strune. 4,90 € mesačne bude vašou vstupnou bránou do zázračného sveta internetu. To je však len začiatok. Na každý jeden kalendárny deň, keď budete chciet "poerpéčkovať" s Kikinkou102, okomentovať jej status na fejsbuku a vidieť ktorej dáme vykukla bradavka v Lets´Dance, si pripravte jedno éčko. Niekto iný vám za tú sumu dá jeden jediný liter nafty, niekto jedno kilo práškového cukru, ale jedine orindž až takmer neuveriteľných 210 miliónov bajtov dát. Ponuka by mohla mať väčší zmysel bez mesačného poplatku. Dovolíme si tvrdiť, že aj úspech.

Používatelia najsamfasa fónu v našej a susednej galaxii Q14wXY9 majú konečne k dispozícii Operu Mini. Tá síce nie je výrazne lepšia než zabudovaný prehliadač Safari, ale už si na svojom miláčikovi môžu konečne pozrieť aj wapové stránky. Jednu skvelú poznáme, no to by už zaváňalo nenápadnou reklamou na wap.fony.sk. Hups!

A aby nebolo na dnes toho Vivazu dosť, tak z fóňackého stretka päť z vás vivázne práve s ním. K tomu ako bonus ubytovanie, strava a prítomnosť našich krehkých duší zadarmo. Čistá ponuka od vedúceho. Stačí hrať, keďže pravidlá zásadne nedávame na nástenku.

O týždeň sa teda neuvídíme. Možno kvôli popolčeku, ale hlavne kvôli tomu, aby sme sa videli.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu