Postretkovské rajbanie

Tamtararááá...vydržali ste bez nás 2 týždne? Áno? Tak nič. Za tých dlhých 14 dní sa však udialo veľa. Oteplilo sa, otvoril vzdušný priestor, vysychá Štrbské pleso a čo je najhoršie, Krainová odstúpila z Let's Dance. Asi očakávala viac SMS hlasov. Ale my vieme, že sa za 50 centov viac oplatí pivo. Slovenské.

U operátorov je celkom ticho. Ou-tú to má ako štandard, ale že už aj orindž? Asi sa chystá niečo veľké. Snáď to nebude aj podlhovasté. Téčko potešilo podnikateľov - zlacnilo celkom dobré fóny. To, po čom my ostatní snívame počas vlhkých snov, dostanú biznismeni za euro. Nezáviďme im. My otvárame škodovky pokojne kľúčom a oni bavoráky ustráchane centrálom. Včera to nebuchlo, snáď ani dnes.

Plebejcom však magenta ponúka ako podmaz pri polemizovaní o Polemicu ich nový album. Celkom potešujúce, hlavne vďaka myšlienke "Zaplať koľko chceš". Upokojte sa, nájdete tam aj možnosť 0 €. Ružovým sa darí aj inak, keďže ich kampaň Odkazy, ktorou predstavili nový slogan "Zažime to spolu", zbiera vo svete úspechy. Tentokrát na prestížnych New York Festivals. Nám sa aj tak viac páči reklama na aviváž.

Za veľkou mlákou je veselo nielen v New Yorku. RIM predstavil nový operačný systém BlackBerry OS6. A takto zrejme bude vyzerať nový aj-fón. A HP kúpi Palm. A Steve Jobs zase rozmýšľa, čo tento rok ešte nekúpil.

Na Slovensku sa čírou náhodou vyskytol ďalší vitamín Cé, tentokrát s číslom 5. A nie od Citroenu. Charakterizuje ho slušná výbava a cena, ktorá nezruinuje rozpočet bežnej slovenskej rodiny žijúcej zo sociálky, invalidky a prídavkov na 8 kusov detí.

Viac rozruchu v peňaženke spôsobí nová fínska vlajková loď N8. Nuž, ale aj Titanic bol na začiatku vymakaný a drahý. Keď už sme pri tom Titanicu...už ste dali účastníkom fóňackého stretka hlasy za ich paródie na známe filmy? Hlasuje sa na Facebooku, čiže mimo dosahu vedúceho. Konkrétne na fejsbúkovskej stránke SonyEricssonSlovakia. Pre najlepších filmárov bude odmenou Vivaz a vám dobrý pocit nezištnej pomoci. Vieme, to sa dnes už nenosí, ale tak skúste byť trochu out. Nech to nie je iba o "priateľoch".

Trochu iný vitamín Cé, ale s predponou HáTé, prišiel z ďalekého Taiwanu. Kto bol na našom Stretku, mohol si šikmooké modely ohmatávať tri dni a kto nebol, ten nech obchytkáva svoju starú. Dnes aktuálne aj pod rozkvitnutou čerešňou. Fóny to asi nebudú fakt zlé, keďže jeden z nich - Legend - otestoval po dlhšej tvorivej prestávke vedúci.

Príjemné bojkotovanie Sviatku práce oddychom praje redakcia.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu