Reklama: HTC - inovátor roka 2010

Spoločnosť HTC sa tento rok dostala na špičku v produkcii inteligentných telefónov (smartfónov). Jej stratégia "Nepotrebuješ dostať telefón. Ty potrebuješ telefón, ktorý ťa dostane" sa ukázala ako správna, čo potvrdzujú aj výsledky súťaže časopisu Fast Company o najinovatívnejšie spoločnosti sveta. V apríli tohto roka HTC vstúpilo aj na slovenský trh, čo znamená, že jedinečnosť týchto telefónov môžu oceniť aj Slováci.

Spoločnosť HTC nepochybne patrí v súčasnosti medzi najlepších výrobcov inteligentných telefónov na svete. Multimediálna kampaň, ktorá sa niesla v spojení "Nenápadne skvelý - Quietly Brilliant", zviditeľnila unikátnosť značky HTC a potvrdila prísľub najnovších technológií a vysokej kvality mobilných zariadení HTC. A samozrejme s odkazom, že všetko je o zákazníkoch a ich potrebách. O tom svedčí aj neustále narastajúci záujem zákazníkov o HTC telefóny.

V súťaži o najinovatívnejšie spoločnosti sveta, ktorú organizoval americký časopis Fast Company, bola práve spoločnosť HTC vybraná ako druhá najlepšia v spotrebiteľskej elektronike. Tento časopis sa špecializuje hlavne na témy ako sú inovácie, digitálne médiá, technológie, vedenie a design.

HTC nepochybne patrí na špičku v produkcii smartphonov, keďže svoje prvenstvá potvrdilo aj v nasledujúcom:

- v roku 1998 prinieslo prvý PDA Windows,

- v roku 1999 vytvorilo prvý farebný palm-size počítač,

- v roku 2000 prvý vreckový počítač Microsoft,

- v roku 2002 prvý inteligentný telefón s aplikáciou Microsoft,

- v roku 2008 prvý inteligentný telefón s Google Android aplikáciou,

- HTC navrhlo inteligentný telefón Nexus One značky Google, čo je aj prvé spotrebiteľské elektronické zariadenie Google, ktoré sa predáva priamo zákazníkom.

Špičkové mobilné telefóny a zariadenia prinášajú slovenským zákazníkom značkové predajne všetkých troch mobilných operátorov, ako aj siete nezávislých predajcov.

O spoločnosti HTC:

Spoločnosť HTC Corporation (HTC) je jednou z najrýchlejšie rastúcich spoločností v priemysle mobilných telefónov. Tým, že HTC stavia ľudí do centra všetkého čo robí, vytvára inovatívne smart telefóny, ktoré lepšie slúžia životom a potrebám jednotlivcov. Spoločnosť je kótovaná na taiwanskej burze cenných papierov pod symbolom 2498. V prípade záujmu o viac informácií o spoločnosti HTC navštívte, prosím, stránku www.htc.com.

Telefóny HTC, ktoré si môžete u nás zakúpiť:

HTC Desire

HTC Desire je aktuálnou vlajkovou loďou taiwanského výrobcu a patrí medzi najvybavenejšie smartfóny na trhu. Desire je funkčnou kópou populárneho smartfónu Nexus One od Googlu. Ponúkne veľký a jemný kapacitný displej, operačný systém Android 2.1 s nadstavbou HTC Sense, 5 Mpix fotoaparát s LED bleskom a autofókusom či plnú dátovú konektivitu. Vo výbave taktiež nechýba GPS modul či 3,5 mm jack pre pripojenie vlastných slúchadiel. Modelu Desire vyčítame iba slabšiu viditeľnosť displeja na slnku.

Cena: okolo 425 €

fotka

Recenzia: HTC Desire

Galéria: HTC Desire

HTC HD2

HTC HD2 je smartfón s veľkým viacdotykovým kapacitným 4,3-palcovým displejom, 1 GHz procesorom a operačným systémom Windows Mobile 6.5. Multimediálnu funkčnú výbavu tvorí päťmegapixelový fotoaparát s autofókusom a duálnym LED bleskom, 3,5 mm audio konektor, GPS či FM rádio s RDS. Nechýba ani plná podpora dátových prenosov, ktorá zahŕňa aj Wi-Fi.

Cena: okolo 490 €

fotka

ZÁKLADNÉ INFO: HTC HD2

HTC HD mini

HTC HD mini je telefón bežiaci na operačnom systéme Windows Mobile 6.5.3 s nadstavbou HTC Sense. O rýchlosť reakcií sa stará 600 MHz procesor s 384 MB RAM. Multimediálnu výbavu zastupuje päťmegapixelový fotoaparát s autofókusom a 3,5 mm jack. Na internet sa dostanete nielen prostredníctvom HSDPA ale aj Wi-Fi.

Cena: okolo 380 €

fotka

ZÁKLADNÉ INFO: HTC HD mini

HTC Hero

HTC Hero je starší, no stále atraktívny telefón na našom trhu. Začiatočníkom v oblasti Androidu, sa na prvý pohľad nemusí zdať taký skvelý, no po osvojení systému a všetkých vymožeností si ho určite obľúbite. Nás si získal najmä pre rýchle reakcie, výborné prepojenie so sociálnymi sieťami a Android Marketu, v ktorom nájdete plno zaujímavých, užitočných a najmä bezplatných aplikácií.

Cena: okolo 330 €

fotka

Recenzia: HTC Hero

Galéria: HTC Hero

HTC Legend

HTC Legend sa po hardvérovej stránke vydaril. OS Android 2.1 sa vydaril zase po stránke softvérovej. Legend je teda perfektnou kombináciou štýlového mobilu a nadupaného smartfónu. Najviac mu vyčítame chýbajúcu antireflexnú vrstvu na displeji, na priamom slnku je čitateľnosť údajov extrémne závislá od intenzity podsvietenia. Ak si doma zabudnete nastaviť automatický jas a vyjdete v lete von s podsvietením na minime, budete len hádať, čo na displeji "stláčate". Keby bol Legend rovný, bez zahnutia, a s dlhším displejom, aj by sa na ňom oveľa lepšie písali texty. V tomto smere vyhráva HTC Desire. Každopádne, Legend nás v redakcii veľmi zaujal.

Cena: okolo 400 €

fotka

Recenzia: HTC Legend

Galéria: HTC Legend

HTC Tattoo

HTC Tattoo zaujme najmä nízkou cenou, podporou sietí tretej generácie s nadstavbou HSDPA, bezdrôtových prenosov cez Wi-Fi, 3,5 mm jackom na tele či integrovaným GPS modulom. Mnohých poteší aj 256-megabajtová pamäť RAM a 1 100 mAh batéria, ktorá zabezpečí telefónu dlhšiu výdrž. Budúcich užívateľov zamrzí najmä absencia autofókusu a prisvetlovacej diódy fotoaparátu, slabšie rozlíšenie displeja (QVGA) či jeho rezistívna technológia. Každopádne sa nám Tattoo veľmi pozdával a keby HTC vyriešilo jeho hlavné neduhy, patril by medzi zaujímavé a atraktívne smartfóny.

Cena: okolo 220 €

fotka

Recenzia: HTC Tattoo

Galéria: HTC Tattoo

HTC Touch2

Touch2 sa oproti staršiemu modelu dočkal mnohých vylepšení. Ide najmä o výkonnejší procesor, kvalitnejší fotoaparát, väčšiu vnútornú pamäť, ale hlavne o podporu sietí tretej generácie. Z ostatnej funkčnej výbavy poteší najmä podpora Wi-Fi, GPS a 3,5 mm jacku.

Cena: okolo 235 €

fotka

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Touch2

Diskusia k článku:

Začať diskusiu