Ovi Maps 3.04: uľahčia vám prázdninové cestovanie

Tlačová správa:

Ovi Mapy, aplikácie pre bezplatnú pešiu a automobilovú navigáciu od spoločnosti Nokia, prichádzajú s novou aktualizáciou. Užívatelia sa môžu tešiť na rýchlejšie vyhľadávanie a aktualizovanie mapy s detailnejšími informáciami. Nová rozšírená verzia aplikácie Ovi Mapy posunie tohtoročné prázdninové cestovanie od úloh dostať sa z miesta A do miesta B k tomu, aby ste si zo svojich ciest priviezli viac zážitkov. Umožní vám totiž nájsť tie najzaujímavejšie miesta a lokality okolo vás.

Partnerstvo s Qype prináša do máp informácie priamo od miestnych

Ovi Mapy najnovšie zahŕňajú informácie zo služby Qype, najväčšieho európskeho portálu zameraného na zber informácií o miestnych reštauráciách, kluboch, obchodoch, športoviskách, múzeách a mnoho ďalších služieb priamo od ich návštevníkov. Vďaka tomu vám pomôže pri návšteve daného miesta nájsť tie najväčšie zaujímavosti a miesta, kam chodia aj miestni obyvatelia. Úvodná ponuka informácií zahŕňa viac ako 20 000 miest v tých najatraktívnejších európskych lokalitách, v ktorých nájdete stovky tisíc recenzií a odporúčaní od užívateľov služby Qype. Navyše si ľudia môžu byť istí, že vždy získajú tie najčerstvejšie informácie, nech už hľadajú čokoľvek. V službe Qype pribúda v priemere každých 40 sekúnd nová recenzia.

Výlety šité na mieru

Ovi Mapy ponúkajú užívateľom smart telefónov Nokia prístup k viac ako 25 miliónom bodov záujmu po celom svete. Či už ľudia hľadajú obchody so suvenírmi, alebo hostel pre mladých, môžu si svoj výlet detailne naplánovať až do toho posledného detailu s využitím mapových dát od spoločnosti NAVTEQ a turistických sprievodcov Lonely Planet, WCities a Michelin. Dohody s poprednými spoločnosťami prevádzkujúcich telefónne zoznamy ako telegate v Nemecku, Turecké Žlté stránky a Yell Publicidad-Páginas Amarillas v Španielsku potom výrazne uľahčujú vyhľadanie najbližšej lekárne, bankomatu, obchodu alebo servisu. Internetové služby pre rezerváciu hotela ako HRS prípadne Expedia vám potom umožnia jednoduchšie nájsť miesto na nocľah.

Ľahšia navigácia pre motoristov

Užívatelia, používajúci navigáciu v automobile, ocenia fakt, že Nokia teraz začína na jednotlivých trhoch štandardne ponúkať vybrané modely s bezplatne pribaleným držiakom do automobilu a prípadne aj CL nabíjačku. Vďaka tomu je používaná navigácia v aute ešte ľahšia a bezpečnejšia. Jednoduchšie a pohodlnejšie je tiež používanie pešej navigácie, ktorá najnovšie ponúka vylepšené funkcie pre výber a plánovanie peších trás.

Nová aktualizácia aplikácie Ovi Mapy tiež uľahčuje prípravy na dovolenku, kedy je možné si naplánovať trasu jednoducho dopredu na počítači či notebooku, a do telefónu Nokia ju následne nahrať. Na dovolenke sa potom môžete venovať už len odpočinku. Nová funkcia užívateľom umožňuje používať mapy v offline móde a ušetriť tak na roamingových poplatkoch pri cestách do zahraničia.

Najnovšia verzia aplikácie Ovi Mapy (3.04) je dostupná k stiahnutiu na stránkach www.nokia.com/maps.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu