Nokia začne bezplatne pribaľovať autodržiaky a nabíjačky (aktualizované)

Pôvodná správa, 15. júna:

Tlačová správa:

Nokia svojim najnovším krokom potvrdzuje jasný trend na trhu – použitie mobilných zariadení namiesto jednoúčelových navigácií. K vybraným prístrojom s hlasovou navigáciou zdarma bude teraz štandardne pribalený aj držiak do auta, prípadne i autonabíjačka. Zariadenia Nokia pre mobilné telefóny stále viac nahrádzajú jednoúčelové navigačné prístroje. Od januára tohto roku, kedy Nokia oznámila poskytnutie doživotnej navigácie zdarma, si túto bezplatnú licenciu stiahlo už 10 miliónov používateľov.

Autopríslušenstvo bude k vybraným modelom v budúcnosti pribalené úplne zadarmo. K modelom Nokia 5230, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia E52 a Nokia E72 získajú zákazníci originálny držiak mobilného telefónu Nokia na čelné sklo. Tí, ktorí sa rozhodnú pre nákup modelov Nokia 2710 Navigation Edition, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 6710 Navigator a Nokia X6, dostanú navyše nabíjačku do auta.

Aktualizované (2x), 21. júna:

Za spoločnosť Orange sa pre nás vyjadril Richard Fides, ktorý nám potvrdil, že operátor bude predávať telefóny s rozšíreným balením - teda s držiakom do auta, prípadne aj autonabíjačkou.

Michal Korec zo spoločnosti T-Mobile uviedol, že operátor už predáva rozšírené balenia (napríklad Nokiu E52) a v budúcnosti sa chystá predaj rozšírených balení ďalších navigačných smartfónov od Nokie.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu