O2: MMS správy v lete zadarmo

Spoločnosť O2 pripravila pre svojich zákazníkov atraktívnu letnú ponuku. Za aktivačnú SMS s cenou 0,01 € môžete posielať MMS správy do 31. augusta bezplatne. Pozor však na to, že MMS správy nie sú účtované iba v rámci siete O2. Akcia sa týka aj roamingových MMS do siete O2 Slovensko.

Službu je možné aktivovať odoslaním SMS správy v tvare LETO A na číslo 99222. Cena aktivačnej SMS je jeden eurocent. Špeciálna akcia platí pre všetkých zákazníkov O2 od 22. júna do 31. augusta 2010. Aktivácia prebehne okamžite po zaslaní aktivačnej SMS. Obratom obdržíte potvrdzujúcu správu o úspešnom aktivovaní služby. O deaktiváciu služby sa nemusíte starať, prebehne automaticky v posledný augustový deň. V prípade, že by ste si chceli službu deaktivovať skôr, stačí poslať SMS správu na číslo 99222 v tvare LETO D.

Súčasťou letnej ponuky je aj špeciálna SIM karta s dobíjaním kreditu za cenu 0,01 € s kreditom 0 €. Aktivácia SIM karty prebieha štandardným spôsobom v predajni O2 alebo cez Zákaznícku linku 949. K aktivácii cez telefón je potrebný Bezpečnostný kód. Zákazníci si budú môcť túto špeciálnu SIM kartu aktivovať do 31. augusta. Po tomto termíne nebude už možné si SIM kartu aktivovať. Zákazník získa túto SIM kartu výmenou špeciálneho kupónu, ktorý bude uverejnený v novinách alebo vkladačkách do faktúry, na O2 predajných miestach. Pri výmene zaplatí zákazník za SIM kartu 1 eurocent a po jej dobití si môže aktivovať Letné MMS zadarmo.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu