Poznáme víťazov piatej výročnej súťaže!

Fony.sk existujú na slovenskom webe prelomu jari a leta roku 2005. Z toho vyplýva, že už päť rokov pre vás pripravujeme novinky a recenzie mobilných telefónov a už päť rokov nás vy sledujete a podporujete. Preto si zaslúžite, tak ako každý rok, odmenu.

Aj tento rok sa nám podarilo pripraviť súťaž o toľko telefónov, koľké výročie oslavujeme.

Telefóny, resp. výrezy z ich fotografií, ktoré ste mali správne označiť:

5230N97 miniX3X6N82Nokia 5230 - Nokia N97 mini - Nokia X3 - Nokia X6 - Nokia N82

Súťaže sa zúčastnilo 1 148 súťažiacich. Po vyradení duplikátov zostalo 985 rôznych odpovedí. Niektorí experti by si za ich všelijaké pokusy zaslúžili dištanc vo všetkých súťažiach na Fony.sk.

Každopádne, z 985 súťažiacich ostalo 637 tých, ktorí správne pomenovali všetky mobilné telefóny Nokia. Nebolo to jednoduché, veď naša galéria telefónov Nokia za tých 5 rokov poriadne narástla. A hľadať takéto detaily si vyžaduje v každom prípade aspoň predstavu, o aký model môže ísť.

Pre upresnenie ešte dodáme, že sme uznali aj "Nokia X3", aj odpoveď "X3".

Zo 637 správnych odpovedí sme vylosovali pomocou generátora náhodných čísel www.random.org piatich výhercov:

1. Nokia 5230

- Dalibor Pobožný

2. Nokia X3

- Helena Bandúrová

3. Nokia 7020

- Lucia Michalíková

4. Nokia 2690

- Anton Urbanik

5. Nokia 2330

- Martina Sekulová

Výhercom gratulujeme a budeme ich zajtra telefonicky kontaktovať.

Partnerom súťaže bola spoločnosť Nokia.

Pôvodné (nezmenené) pravidlá súťaže:

Súťaž prebieha od 16. do 29. júla 2010. Výsledky budú zverejnené na www.fony.sk od 2. augusta 2010. Výhercov súťaže budeme kontaktovať telefonicky a zároveň ich mená uverejníme na www.fony.sk.

Každý účastník sa súťaže môže zúčastniť len raz, a to odoslaním formulára na tejto stránke. Všetky duplikáty budú zo súťaže vyradené. Ak sa nám nepodarí do 14 dní výhercu kontaktovať (minimálne dva telefónáty a jedna SMS), výhra prepadne v prospech redakcie Fony.sk.

Ceny do súťaže venovala spoločnosť Nokia Slovakia s.r.o. Ceny nie sú vymáhateľné súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie.

Účasťou v súťaži každý účastník súhlasí s jej pravidlami. Zapojením sa do súťaže účastník súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov v súlade s ustanovením § 7 zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších zmien a doplnení a dáva súhlas na spracúvanie osobných údajov organizátorom za účelom ich využitia na reklamné a propagačné účely organizátora, najmä na uverejnenie mena a priezviska v zozname výhercov súťaže.

Podľa zákona č. 366/1999 Z. z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov sú vecné výhry, ktorých hodnota presahuje sumu 165,97 € (5 000 Sk), vrátane DPH predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona o dani z príjmov v aktuálnom znení. Za zdanenie výhry zodpovedá výherca.

Organizátor si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie, prerušenie alebo zrušenie ako aj na zmenu pravidiel súťaže. Akúkoľvek zmenu pravidiel súťažnej ankety alebo jej zrušenie organizátor oznámi na internetovej stránke www.fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu