SÚŤAŽ o cyklistické tričká tímu HTC Columbia (výhercovia známi)

Pôvodný text, 2010-08-20 10:31:

Spoločnosť HTC venovala do krátkej súťaže na Fony.sk štyri hodnotné cyklistické tričká. Cyklistická sezóna je v plnom prúde a kvalitné tričko sa na bicykel vždy hodí.

tricko HTC ColumbiaPodmienkou súťaže je odoslanie správnej odpovede na súťažnú otázku do predmetu e-mailovej správy najneskôr do pondelkového poludnia.

Na prestížnych cyklistických pretekoch Tour de France bojoval aj tím HTC Columbia. Spoločnosť HTC zaoberajúca sa výrobou skvelých smartfónov je sponzorom tohto tímu. Tričká, ktoré si cyklisti obliekajú, môžete teraz mať aj vy. Stačí, keď sa zapojíte do súťaže a odpoviete správne na nasledovnú otázku:

Ktorí slovenskí cyklisti patria do tímu HTC Columbia?

a) Martin a Peter Velitsovci

b) Peter a Pavol Saganovci

c) Matej a Milan Jurčovci

Správne odpovede v predmete e-mailovej správy posielajte na adresu sutaz@fony.sk.

Do predmetu teda uveďte celé znenie správnej odpovede (stačí mená a priezvisko súťažiacich), do textu (tela) e-mailu vložte vaše meno, adresu a telefónne číslo.

Súťaž prebieha od piatka do pondelkového poludnia, t.j. do 23. 8. 2010, 12:00.

Štyroch výhercov vyžrebujeme a uverejníme na Fony.sk v pondelok večer.

tricko HTC ColumbiaDoplnené:

Z 314 odpovedí ostalo po vytriedení až 309 správnych.

Z nich sme pomocou náhodného generátora čísiel vyžrebovali štyroch výhercov. Tých sme už oslovili prostredníctvom e-mailu, pričom poradie výberu veľkosti trička bude závislé od poradia vyžrebovaného. Posledný teda žiaľ nebude mať veľmi na výber, ale je možné, že sa mu ujde práve ním požadovaná veľkosť.

Výhercovia:

1. Marek Martančík, Brezno

2. Demský Ľubomír, Michalovce

3. Peter Hruboš, Martin

4. Matúš Gemza, Banská Štiavnica

GRATULUJEME!

Pozor! Podľa kuloárnych informácií bude podobná súťaž od zajtra prebiehať na webe Techbox.sk. Ak ste teda nevyhrali v našej súťaži, možno sa na vás šťastie usmeje práve tam.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu