Zasnívané konce

Najrýchlejší spôsob, ako sa vyhnúť nudnému úvodu, je jeho preskočenie. Hop, čo nám priniesol 33.týždeň?

Orindž vie, kde je najlepšie miesto na surfovanie. Neuveríte, ale tu! A už z čias Veľkej Moravy. Trhová jednotka sa po chvíľke napätia priznala k tvorbe webky rajsurferov.sk. Prihrieva si na nej slepačiu polievočku zamiešanú z vlastnej ponuky pripojenia na internet. Za tvár kampane si operátor vybral rapera. Nebojte, Paťo Vrbovský je stále v maske Mickeyho Mousea a robí smajlíka. Tentokrát prišiel na rad známy (vy ho fakt poznáte??) recesistický raper Tomáš Hafner, ktorý na stránke vystupuje ako Tomino skúmajúci korene a nové možnosti surfingu na Slovensku. Akože. Ale inak je to celkom zábava.

Ako hovoria staré matere, za komunistov bola voda mokrejšia, a ani búrky neboli také silné. Ou-tú teda poskytne obyvateľom zasiahnutým povodňami 50 % zľavu na volania z mobilného telefónu po dobu dvoch zúčtovacích období. Predplatenkári môžu získať päťkrát po každom dobití kredit 3,32 €. Štátna akcia na reguláciu vodných tokov sa ale nekoná. Ó-dva prináša tiež nový 10-eurový balíček s neobmedzenými internetovými SMS správami z rodného webu na čísla slovenských a českých operátorov a 50 minútami hovorov do všetkých sietí bývalej federácie. Ak sa radi vyjadrujte v rámci 160-tich znakov, pokojne aktivujte, ak radšej hovoríte, neodporúčame.

Téčko zrenovovalo svoj web, chcelo to už predsa nový náter, omietku a opraviť oplotenie...niektoré ovečky si totiž našli v tom starom dieru a zutekali. Dočkali sme sa kontroly spotreby bez potreby overovania ID, SMS kódom, číslom občianky, rodného čísla a ŠPZ-tky švagrovho pežota.

Winnetou a Old Shatterhand si museli bolestivo narezať zápästia, aby sa stali pokrvnými bratmi. No, ale sme v 21. storočí a priznajme si, že takéto praktiky prinášajú riziko prenosu kadejakej pliagy. Takže aj bez nehygienických mäsiarskych zákrokov sa stali z téčka a telekomu ružolíci súrodenci a vypľuvli plebejcom prvú ponuku spoločného hardvéru. Čím väčšie nároky na rýchlosť a objem internetových dát budete mať, tým väčšiu zľavu vám prichystá čačaná teta z predajne na notebook. 20 giga za 35 eur musí stačiť pokiaľ neholdujete warezu viac, než bača čerstvej rannej žinčici.

Novinka s označením X3 Touch and Type je prvým nokiáckym telefónom radu Series 40, ktorý obsahuje dotykový displej. Síce malý, ale upackať sa dá. Poteší aj wifina, 5 megapixlov fota a príjemná cena. Recenzovaný model X2 je o pätinu lacnejší, ale napriek tomu milo prekvapil testujúceho Miša a frflajúceho Riša. Netradičná Motorola s Androidom, tvarom pripomínajúca balenie syrokrému, sa onedlho dostane aj na náš trh. Ak chcete ísť proti prúdu zaužívaného dizajnu a krytu odpustíte občasné vrznutie si, odložte si polovicu výplaty.

V našom kutraní sa archívom Fony.sk sme sa dostali už do roku 2007, kedy Slovensku pre zmenu vládla Mirgová a Róbert. Posledný dobrý rok zažila Nokia vďaka úspešnému modelu N95 (8 GB), jej nasledovníci dopadli a vlastne stále dopadajú asi tak, ako spomínaná Mirgová. Ale nezúfajme, možno príde nakoniec zmena a Nokia s novým OS zamúti vody smartfónové novým modelom N9. Dobiť trón jej má pomôcť nový OS MeeGo a hliníkové šatičky.

Aj v čase doznievajúcej krízy je najlacnejším prostriedkom na ceste z bodu A do bodu G bicykel. Správny fóny-maniak nebude predsa šlapať v elasťákoch a vyťahanom reklamnom bielom tričku, ale v drese svojho obľúbeného tímu. Spoločnosť HTC je mecenášom jedného z nich, vám stačí uhádnuť, ktorí slovenskí cyklisti nosia jeho logo. Hamšíka pokojne vynechajte.

Skončíme veľmi pozitívne. Štvrtý aj-fón sa blíži. Pomaly a od západu. Od včera sú prvé kusy v Čechách. Za "ľudových" 27 tácov. Aj takto končia niektoré sny.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu