A zase ten ajfón

Ako sa dá s využitím pokoseného trávnika a smiešnych pohybov okolo koženej gule zarobiť 7 miliónov eur, ukázali žilinskí futbalisti. Ticho závidíme a spoliehame sa aspoň na naše duševné know-how a jackpot v Lote.

V ou-tú sa šušká o paušále za 50 eur. Suma, ktorá na prvý pohľad odrádza, má však zahŕňať flat všade, vrátane konkurenčných sietí. K tomu dáta, SMS...aaa, už sa usmievate. Sme zvedaví na FUP, neobmedzená je predsa iba poslanecká imunita a Boh. A ten prepojovacie poplatky zohladňovať nemusí. Sú dve možnosti ako to celé dopadne. Ou-tú bude s týmto paušálom úspešné a každý mesiac bohatšie o "pajdy" od plebejcov. Druhá možnosť je, že ou-tú bude s týmto paušálom úspešné a každý mesiac bohatšie o "pajdy" od plebejcov. A potom prídu ružovoranžoví manažéri s okopírovanou ponukou a cenou 49,50. Adekvátna októbrová vianočná reklamná kampaň zahŕňajúca rapera nesmie chýbať. Fakt, že 15 rokov to naozaj, ale naozaj nešlo, určite rozumne vysvetlia. O2 bude teda revolučné. Hoci podľa konkurencie bude päťdesiateurový neobmedzený paušál ponúkaný len firmám a podnikateľom. A keďže si túto informáciu MobilMania.sk vypýtala priamo od hovorcu O2 na základe nášho článku, nedá sa jej neveriť. My z postupu konkurencie veľkú radosť nemáme, ale vy, čitatelia, máte aspoň o informáciu viac. A ešte viac sa "zo zdrojov blízkych operátorovi" dozvieme na tlačovke 9. septembra.

Mimochodom, úspešné otestovanie LTE bude možno úvodom novej éry, do jej začatia (cca rok 2020) si vystačíme hádam aj s neobmedzeným EDGE za 6 €. Či...? Mišo bol na testovaní LTE v Banskej Bystrici tiež, takže to s testovaním mobilov nepreháňal. Tentokrát zvolil aspoň kombináciu QWERTY klávesnice, Windows Mobile a švédského suši. Sony Ericsson Aspen má všetko, čo pracovný mobil mať má, no E71 zostáva na tróne naďalej.

Téčko dáva zatiaľ od sietí štvrtej generácie ruky preč, myslí to vážne aspoň s rozširovaním pokrytia GGG. Ak chodíte radi do raja, minimálne toho Slovenského, tak si pri príprave na rebríky a tiesňavy zasurfujete rýchlejšie. GGG je už aj v Spišskej Novej Vsi. Vidíte, a vraj je východ zanedbávaný.

V minulom upratovaní sme spomínali štvrtý ajfón v Čechách a ľaľa ho papľuhu, už je aj tu. V Praze byla prej fronta až za roh Masarykovy ulice, u nás čakal nahryznutého jonatána podobný osud a scénar trilógie Vypredanie IV. Skladové zásoby si jednoducho akosi nedokážu potykať s dopytom. Hoci ceny sú...no ako to povedať, proste sú. ...pre vysoké paušály zaujímavé, ale povedzme si narovinu, kto je ochotný za paušál platiť mesačne 75 eur? Pri ružových iTariffoch sa pripravte na sekundovú tarifikáciu až po prvej minúte a nemožnosť aktivácie ďalších doplnkových dátových služieb. V Orindži si pre zmenu vašu doterajšiu vernosť ocenia na dvacku dole z ceny. Ak jablká naozaj nemusíte, či skôr nedostanete, potešíme vás. V rovnaký deň pribudol do ponuky tiež ajfón killer - Samsung Galaxy S. Ten síce nesprevádzajú jačiace fanynky, no očaril aspoň našu redakciu. V aktuálnom rebríčku dvadsiatich najpredávanejších mobilných telefónov na slovenskom internete mu patrí štvté miesto, zo zlata sa určite detinsky teší HTC Desire.

Ak ešte nemáte program na úvod jesene, poďte s nami na fóňacké stretko do Zázrivej. Miestne korbáčiky určite nevynecháme. Teraz je však aktuálny posledný prázdninový víkend, využite ho tak, ako vaše paušály. Do poslednej sekundy.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu