Orange: Rozprávky na zavolanie - nová služba pre deti

Orange dnes spustil novú službu určenú pre deti - Rozprávky na zavolanie. Rodičia tak môžu svoje deti kedykoľvek zabaviť rozprávkami priamo zo svojho mobilu. Služba Rozprávky na zavolanie je dostupná na telefónnom čísle 7575 a cena jednej rozprávky je iba 0,33 €. Viac o novej službe nájdete v tlačovej správe.

Zoznam rozprávok nájdete tu.

Tlačová správa:

S novou službou Rozprávky na zavolanie, ktorú od dnes prináša Orange svojim zákazníkom, môžu kedykoľvek a kdekoľvek zabaviť rodičia svoje deti rozprávkami priamo zo svojho mobilu. Táto služba, ktorú ako jediný na Slovensku poskytuje Orange, je dostupná na čísle 7575 a cena jednej rozprávky je iba 0,33 €. Volajúci má na výber z množstva klasických aj moderných rozprávok Môže si vybrať rozprávku dňa alebo z menu niektorú z 9 rozprávok, ktoré sa budú obmieňať každých 10 dní. Taktiež sa môže rozhodnúť pre ktorúkoľvek rozprávku zo všetkých ponúkaných podľa kódu, ktorých je momentálne 122. Dĺžka jednej rozprávky je od necelých 4 do 20 minút a na výber sú napríklad známe rozprávky ako Soľ nad zlato, Mechúrik-Koščúrik, Žabí princ, Perinbaba a mnohé ďalšie.

Služba Rozprávky na zavolanie, dostupná na čísle 7575, nie je spoplatnená žiadnym mesačným či aktivačným poplatkom. Cena jedného hovoru, počas ktorého odznie jedna akokoľvek dlhá rozprávka, je pre zákazníkov s predplatenými kartami i hlasovými paušálmi 0,33 €. Na číslo 7575 je možné volať len z územia Slovenska v sieti Orange a volanie nie je zahrnuté v minútach poskytnutých v aktivovanom paušále.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu