SÚŤAŽ o 5 000 Sk ukončená!

Vyhraj finančnú odmenu... ...vytvorením loga a názvu predajnej siete s mobilnými telefónmi. Výherca známy!

Rozvíjajúca sa predajná sieť "zatiaľ bez názvu" v spolupráci s internetovým serverom Fony.sk vám ponúklaa jedinečnú možnosť jednoducho zarobiť 5 000 Sk. A to vďaka jedinečnej súťaži, ktorej cieľom je:

výber názvu a loga novej predajnej siete, ktorá bude zameraná na predaj telefónov, príslušenstva, navigácií a podobných technologických noviniek.

Predajne budú pekné, štýlové, ponúknu kompletný sortiment mobilných telefónov, ale aj príslušenstva, nájdete v nich aj navigácie, MP3 prehrávače a pod.

Ako na to?

Stačilo poslať návrh názvu a loga ako JPEG alebo GIF súbor s rozmermi do 800 x 600 bodov na adresu predajne@fony.sk a počkať do vyhlásenia výsledkov.

V priebehu súťaže boli logá (bez mien autorov) denne uverejňované, aby sme zabránili špekuláciám, že práve váš návrh nebol zverejnený alebo braný do úvahy. Tiež sa tým vyhneme akýmkoľvek pochybnostiam o zneužití vašich nápadov.

Návrh nemusel byť graficky dokonalý, grafik totiž víťazné logo dodatočne prepracuje do profesionálnej podoby a formátu. Preto sa nemuseli obávať zapojiť ani nápadití, ale technicky nevybavení čitatelia. Na vytvorenie návrhu postačil aj jednoduchý program Kreslenie v rámci OS Windows alebo odfotenie nakresleného návrhu.

Spolu mal každý súťažiaci možnosť poslať 5 rôznych návrhov.

Podmienky súťaže

- zaslanie jedného až piatich návrhov od 9. do 21. 3. 2007 na adresu predajne@fony.sk,

- rozmer loga (podkladu) od 320 x 240 bodov do 800 x 600 bodov,

- meno autora a telefónne číslo v texte e-mailu,

- formát loga JPEG alebo GIF.

O čo sa súťažilo?

Nielen o odmenu 5 000 Sk, ale aj o dobrý pocit, že práve váš návrh je vidieť na predajniach s telefónmi po celom Slovensku. Môžete tak získať dobrú referenciu pri vašej ďalšej grafickej práci.

Odmenu 5 000 Sk výhercovi poskytne predajná sieť. Prosím ospravedlňte zachovávanie jej anonymity, zárukou vám môže byť dobré meno servera Fony.sk.

Nemáte grafické ani tvorivé nadanie?

V diskusii pod týmto článkom aj čitatelia prejavili názory na dané logá a my sme ich brali do úvahy.

Výber víťazného návrhu

Výber nastal 26. marca 2007 tromi zástupcami predajnej siete za prítomnosti zástupcu Fony.sk.

- -

VÝHERNÉ LOGO

Autor: Andrej Ševčík (niner)

Samozrejme, v súťaži sa objavilo mnoho kvalitných návrhov, ale vybrať sme mohli len jeden. Asociácia so zvieraťom bola veľkou výzvou, podobne ako spojenie s ovocím v prípade KIWI mobile.

Všetkým zúčastneným ďakujeme! Sme poctení vašim záujmom!

- -

VŠETKY SÚŤAŽNÉ NÁVRHY (aktualizované raz denne):

- -

Súťaž o 5 000 Sk prebiehala od 9. marca 2007 do 21. marca 2007 na www.Fony.sk. Výber víťazného návrhu prebehol 26. marca 2007 majiteľmi a zamestnancami predajnej siete, ktorej názov bude, pochopiteľne, známy až po ukončení súťaže. Výhercu sme ihneď úspešne kontaktovali.

Diskusia k článku:

anonymous30.11.1999 - 01:00 Trvalý odkaz

riso: a existuju aj sposoby, ako Ti na druhy den zaklopat na dvere a vyriesit to osobne. ;)

skusim si tipnut: Kosice?

anonymous09.03.2007 - 01:46 Trvalý odkaz

People: hmm.. to je tazka kombinacia. Kto si bude overovat to. ci takyto nazov uz niektora firma nepouziva a tym padom robit logo je zbytocne, nie?
Som rad, ze je tu dalsia sutaz, skoda ze o penieza, radsej mam vecne ceny.

anonymous09.03.2007 - 02:05 Trvalý odkaz

samo: super :) aspon ma kazdy moznost predviest sa :D a urobit dobru vec

Celá diskusia 301 príspevkov