100% Orange Juice

Ak na semafóroch a v mobilnom živote ignorujete oranžovú a z Fínska uznávate jedine Finlandiu, pokojne preskočte nasledujúce riadky a prečítajte si radšej naše fórum. Riešime zimné pneumatiky a vedúceho.

Orindž sa 37. týždeň snažil ako už dávno nie. Zrejme chce nalákať ovečky do košiara pred príchodom vianočných akcií, ktoré sú pre ne vždy viac zaujímavé ako pre samotného baču. A kde iní končia, tam sa biznis zákazníci ešte len rozbiehajú so svojimi Á-osmičkami. Na zaujímavú ponuku ou-tú musela teda protiútokom zareagovať aj samotná trhová jednotka. Stačí nechcieť takú maličkosť akou je high-endový mobil a voľné minúty zrazu pribudnú. Okysličený podnikateľský flat však zatiaľ atakovať nedokáže.

Bez výčitiek dajte utratiť vášho krížom-krážom kríženého dobermana so špicom, odteraz chráni vašu domácnosť orindžácky Jablotron! Je poslušný, nepúšťa srsť a má hygienické návyky. To všetko za 5 Eur. Či vy radšej jazvečíka?

A už vám dal niekto kredit 1 000 €? Tamtararááá, citrus plní vaše sny! Stačí aktivácia Zasnívaného paušálu v adekvátnej výške, k tomu absolvované dve päťročnice psej vernosti a hovory, správy a internet čakajú iba na vás. 3...2...1....ideš! Míňaj, míňaj, míňaj, volaj známym, neznámym, bývalej a budúcej! Ale prečo tak zhurta? No, orindž ponúka veľa rozkoše, veľa peňazí, ale málo času. Balíček Orbitiek chutí dlhšie. Minúť tisícku kreditu za dva mesiace určite zopár jedincov dokáže, ale bežného smrteľníka by možno viac potešilo 500 Eur na dva roky. Či vy radšej kupujete aj tie žuvačky na kilá?

Využiteľnejšie vyzerá pohľad na otuningované dátové programy MOI a Internetu na doma. Zlacneli o pár eur, zrýchlili sa a mierne zmoletneli. Teda aspoň čo sa objemu dát týka. Štandardom sa stáva zľavový bonus podľa počtu rokov, ktoré ste strávili v oranžovej cele bez okien. Komu dáta nestačia, môže využiť daľšiu novú službu - neobmedzené surfovanie vo vybraných hodinách. Tá je podozrivo bezplatná.

- Voľné hodiny noc - pripravte si termosku popradskej kávy a teplé fusakle, surfujete od 00:00 do 05:00

- Voľné hodiny ráno - ideálne pre nezamestnaných, tí si akurát posunú budík na šiestu. O 09:00 môžu opustiť stránku profesia.sk

- Voľná hodina obed - kým vaši kolegovia v práci obedujú, vy bežíte domov bezplatne surfovať od 11:00 do 12:00.

Blyslo sa aj ou-tú. Ak vás už nebaví sledovať nelegálne napálené filmové novinky na 19" Orave, máte šancu zažiť kino. Akciu 1+1 zdarma poznáme aj z diskontu, no v okysličenom poňatí sú fakty iné. Pokiaľ malo z vás ou-tú posledné tri mesiace aspoň 18 € do kasičky, môžete získať dva lístky do kina za cenu jedného. Ideálna príležitosť ako gentlemansky pozvať priateľku na trhák a pritom vedieť, že vás to nestálo ani korunu. Pardon, euro. Pozor, na rozdiel od orindžu ide tentokrát o utorkovú akciu!

Magenta naoko charakterne ponúkla Mobilný internet na všetko so 40 % zľavou pre nepočujúcich. Oni ušetria a operátor si zvačší trhové pôsobenie. Fifty-fifty.

Nokia cíti na krku ostrie noža ázijskej konkurencie, takže na londýnskej konferencii predstavila chutnú rodinku smartfónov. Tie sú postavené na novej platforme Symbian^3, navyše dostali do vienka superkontrastný AMOLED displej. Jeho rozlíšenie za konkurenciou zaostáva. Severania žiaľ vedia aj jedno kúzlo - Hókus-pókus, zmizol autofókus! Takže Ázia, či Európa?? V súboji výrobcov má Fínom pomôcť tiež nový riaditeľ, vynovený Ovi Store, Ovi Maps beta a ktoviečovšetkoešte.

Možno neskôr aj Android. Ten zatiaľ úspešne oblieka na svoje modely HTC, model Desire dostal svoje klony s priezviskami Z a HD. A mimochodom, Z je vlastne G2.

Nokia N900 s OS Maemo vás najnovšie rada naskenuje a rozpozná podľa tváre. Je však zásadný rozdiel medzi tvárou v piatok o 20.00 a tvárou v sobotu o 8.00.

Prajeme príjemný, slnkom a referendom zaliaty posledný letný víkend. Uvidíme sa snáď o dva týždne.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu