T-Mobile: nová Easy Free karta

Pôvodná správa, (Pôvodný nadpis T-Mobile: Easy Free - alternatíva O2 Fér?) 23. septembra 2010:

Podľa našich neoficiálnych zdrojov T-Mobile prichystal nový typ predplatenej karty, ktorá príde do predaja prostredníctvom obchodného reťazca Tesco už 6. októbra 2010. Novinka s názvom Easy Free bude obsahovať:

- prednabitý kredit 9 €,

- hovory za 0,12 € / min. kedykoľvek do všetkých slovenských sietí,

- SMS za 0,06 €,

- tarifikáciu 1+1 (od prvej sekundy).

SIM kartu Easy Free bude možné zakúpiť v predajniach Tesco za 9 €. Aktivácia bude možná priamo na predajni v oddelení centra služieb zákazníkom. Výhodou služby Easy Free je aj možnosť vybrať si telefónne čislo (na predajni by malo byť vždy minimálne 20 kusov). Ku SIM kartám bude Tesco predávať aj dobíjacie kupóny Easy Free v hodnote 9 €. Tie, kvôli riziku krádeže, bude možné zakúpiť iba v spomínanom Centre služieb zákazníkom.

T-Mobile sa snaží novou službou konkurovať produktu Fér od spoločnosti O2. Easy Free je výhodnejšou ponukou aj v porovnaní s kartou Tesco Mobile. Tá síce ponúka lacnejšie hovory (0,10 €/min.), no tarifikácia je nastavená na 60+1. Takisto v prípade Tesco mobile karty zaplatíte za odoslanie SMS správy o 4 centy viac. Zatiaľ však nepoznáme ceny za MMS správu a prenesený megabajt dát.

Aktualizované, 8. októbra 2010:

T-Mobile dnes oficiálne predstavil novú Easy kartu, o ktorej sme vás informovali už dávnejšie. Viac v tlačovej správe:

Spoločnosť Slovak Telekom uvádza pod značkou T-Mobile novú akciovú ponuku na predplatenú kartu Easy. Špeciálna verzia karty, vďaka ktorej môžu zákazníci získať výhodné ceny na volania i SMS, bude k dispozícii v predajnej sieti Tesco.

Novinka Easy Free ponúka viaceré cenové výhody:

- 12 centov za minútu volania do všetkých sietí na Slovensku,

- 6 centov za SMS do všetkých sietí počas celého dňa,

- víkendové volania zdarma do siete T-Mobile,

Akcia na víkendové volania zdarma pritom platí ešte výhodnejšie ako pri súčasnej jesennej akcii na Easy a Fix, pokiaľ si zákazníci kúpia a aktivujú Easy Free kartu do konca tohto roka. Zákazníci získavajú víkendové volania zdarma:

- hneď počas prvého víkendu po aktivácii Easy Free karty,

- resp. vždy počas víkendu nasledujúcom po každom dobití Easy Free karty, a to až do 31.12.2011.

Uvedením karty Easy Free rozširuje T-Mobile svoju sieť predajných kanálov o sieť reťazcov Tesco a zároveň uvádza výhodné volania i ceny SMS aj do segmentu predplatených kariet.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu