Orange: Biznis Extra 300 - odpoveď na Moja Firma od O2

Orange sa od začiatku októbra rozhodol konkurovať biznis paušálu Moja Firma od O2 podobnou ponukou. Čitateľ Jari nás v diskusnom fóre upozornil na paušál Biznis Extra 300, ktorý obsahuje:

- 300 minút do sietí v SR a ČR,

- hovory nad rámec za 0,08 € / minútu,

- mesačný poplatok 24 €,

- 55 € limit pre bezplatné hovory do sietí v SR a ČR,

Zaujímavým je najmä limit 55 €, po ktorom vám Orange minúty už neúčtuje. Dokazuje to aj popis v cenníku biznis služieb:

Účastník, ktorý má na príslušnej SIM karte aktivovaný účastnícky program Biznis 300 Extra, získa nárok na bezplatné hovory do pevných a mobilných sietí všetkých operátorov v Slovenskej republike a Českej republike (z územia SR) v okamihu, ak (i) prevolal všetky predplatené minúty zahrnuté v účastníckom programe Biznis 300 Extra a súčasne (ii) po prevolaní predplatených minút uskutočnil z príslušnej SIM karty taký objem hovorov do sietí operátorov v Slovenskej republike a Českej republike (z územia SR), ktorý po ocenení v systémoch spoločnosti Orange cenou stanovenou pre tieto druhy volaní nad rámec predplatených minút zahrnutých v účastníckom programe dosiahne pri súčasnom zohľadnení sumy mesačného poplatku pre tento účastnícky program celkovo sumu 55 €.

K programom Biznis Extra je možné aktivovať aj SMS balíky a službu Orange World. Ceny ostatných služieb sú spoplatňované podľa cenníku Paušálu Štart. Ponuka účastníckych programov služby Biznis Extra Paušál platí do 31. 1. 2011 a je určená pre účastníkov, ktorí su právnickými osobami fyzickými osobami – podnikateľmi s prideleným IČO.

Zdroj: Orange.sk (PDF)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu