T-Mobile: vianočná ponuka balíčkov Podľa seba

T-Mobile dnes uviedol prvú vianočnú ponuku na svoje mesačné programy Podľa seba. K dispozícii je až 8 balíčkov Podľa seba, ktoré si môžete rôzne nakombinovať.

Krátka správa:

Ak sa rozhodnete pre kombináciu hlasového programu s akciovým mobilným telefónom, budete mať možnosť kombinovať päť, resp. šesť balíčkov. Popri štandardnej trojici 40 minút do všetkých sietí, 400 SMS a 1 500 MB je k dispozícii naďalej aj balíček s volaniami do všetkých sietí za 6 centov. Zároveň si môžete zobrať aj balíček na volania počas večerov a víkendov. Pri programe Podľa seba 1 obsahuje štandardne 1500 minút do sieti T-Mobile, pri programe Podľa seba 3 až 7 je špeciálne rozšírený – na 3000 minút nielen do siete T-Mobile, ale aj T-Com.

Vo vianočnej kampani môžete získať aj 6000 minút a 6000 SMS do siete T-Mobile, ktoré sa dajú využívať každý deň v čase od 9. do 17. hodiny. Tento dvojbalíček je k dispozícii od paušálu Podľa seba 3 pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre možnosť bez akciového telefónu. Okrem dvojbalíčka si môžete zvoliť v rámci kombinácie ďalšie balíčky podľa svojho výberu, pričom je k dispozícii aj špeciálne rozšírený balíček 3000 minút do sietí T-Comu i T-Mobile počas večerov a víkendov. Pri kombinácii s dvojbalíčkom 6000 minút a 6000 SMS však nebudú na výber volania za 6 centov do všetkých sietí.

Pokiaľ si nezoberiete akciový telefón a nemáte záujem o dvojbalíček 6000 minút a 6000 SMS, máte k dispozícii bonusový balíček podľa výberu na obdobie celých dvoch rokov a zároveň možnosť zobrať si balíček s volaniami za 6 centov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu