FunFón - "virtuálny operátor" pre mladých

Tlačová správa:

Fun rádio a Orange prinášajú na slovenský trh novú značku mobilného telefonovania pre mladých

Nová značka mobilnej komunikácie - FunFón prináša svoje služby pre mladých ľudí, ktorí sa neuspokoja s konvenciami a tradičnými vecami. FunFón prináša atraktívne ceny hovorov už od 6 centov za minútu, SMS do všetkých sietí za 6 centov, ale aj viac zábavy s neobmedzeným internetom v mobile, unikátnym obsahom Fun rádia a skvelé telefóny.

„Pre Fun rádio je to príležitosť rozšíriť svoju značku, ktorá je dobre etablovaná u mladých ľudí, na novú oblasť. V mobilnej komunikácii sa podľa nás ukrýva stále veľký potenciál,“ približuje zámer programový riaditeľ Fun rádia Rasťo Dutka. Nová značka mobilného telefonovania prichádza ako predplatená služba a koncom októbra aj ako paušál. „Spojenie so značkou, ktorá je na Slovensku taká silná v segmente mladých ľudí je pre nás vecou prestíže. Sme radi, že môžeme spolupracovať na tomto jedinečnom projekte značky mobilnej komunikácie pre mladých,“ hovorí Ivan Marták, riaditeľ pre stratégiu a regulačné vzťahy v Orangei. „Funfónisti“ medzi sebou budú telefonovať za bezkonkurenčných 6 centov za minútu, za volania do všetkých ostatných sietí na Slovensku zaplatia 10 centov za minútu. Hovory na FunFóne sú spoplatňované sekundovou tarifikáciou po prvej minúte hovoru. Rovnako atraktívna je aj jednotná cena 6 centov za SMS do všetkých národných sietí v SR. Predplatená karta FunFón je dostupná v rámci štartovacieho balíka s 3G SIM kartou, predplateným 3-eurovým kreditom a službami CLIP, a prístupom na internet cez službu FunFón Web aktivovanými bezplatne a navždy, a to všetko len za 5 eur. Na FunFón je možné prejsť aj so svojím existujúcim telefónnym číslom za štandardný poplatok za prenos čísla.

Pozn. redakcie: * Tarifikácia je stanovená na 60+1, teda sekundová až po prvej minúte. Ďalším obmedzením je APN orangewap, s ktorým budete môcť surfovať iba na wape. E-mailové klienty, aplikácie ako Jimm, Opera mini, apod. vyžadujúce APN internet nebudú fungovať. Na internet môžu rovnako zabudnúť majitelia Androidov a iPhonov, ktoré na pripojenie k internetu vyžadujú APN internet tiež. *

Neobmedzená zábava s FunFón webom

Okrem výhodného telefonovania získajú užívatelia s FunFónom aj okamžitý prístup na internet. Okrem základnej služby FunFón Web, ktorá umožňuje prístup na internet v mobile si môžu užívatelia služby vybrať z dvoch dátových balíkov FunFón Web Priatelia Nonstop a FunFón Web Nonstop. S balíkom FunFón Web Nonstop získajú neobmedzené surfovanie v mobile na celom internete v 3G sieti za bezkonkurenčný týždenný poplatok 1,49 eura. Balík FunFón Web Priatelia Nonstop umožňuje neobmedzené surfovanie na vybraných obľúbených stránkach Facebook, Pokec, Fun rádio a samozrejme FunFón za týždenný poplatok iba 0,49 eur.

Pri oboch dátových balíkoch získajú možnosť sťahovať dáta v mobile do objemu 100 MB za daný týždeň rýchlosťou 512 kbit/s a odosielať rýchlosťou 128 kbit/s. Po prekročení stanoveného objemu dát môžu surfovať na internete aj naďalej, za nezmenenú cenu, ale s rýchlosťou sťahovania dát 128 kbit/s oboma smermi.

Ceny hovorov a dát so službou FunFón:

0,06 eur za minútu hovoru medzi užívateľmi FunFónu

0,10 eur za minútu hovoru do národných sietí v rámci SR (okrem siete FunFón)

0,06 eur cena za SMS do všetkých národných sietí

0,25 za MMS do všetkých národných sietí

0,09 eur za 1 MB v rámci vybraných sociálnych sietí*

0,49 eur za 1 MB pri prístupe na všetky ostatné webstránky

* vybrané sociálne siete: stránka FunFón, Facebook, Pokec a stránka Fun rádio)

FunFón maximálne zjednodušuje aj aktiváciu služieb. Záujemcovia si môžu FunFón aktivovať cez web na www.funfon.sk, cez bezplatnú FunFón linku 919 alebo jednoducho zaslaním SMS správy.

V oboch prípadoch sa následne platnosť balíka bude automaticky predlžovať na týždennej báze. Pre deaktiváciu automatického predlžovania platného dátového balíka stačí zaslať SMS v tvare „D“ na rovnaké krátke číslo ako aktivácia (910 pre FunFón Web Priatelia Nonstop, 911 pre FunFón Web Nonstop).

Viac „fun“ s exkluzívnym kontentom

Užívatelia FunFónu navyše môžu podľa vlastného výberu do mobilu dostávať zábavný obsah Fun rádia ako Hudobné správy, To najlepšie z Rannej šou, To najlepšie z Popoludňajšej šou a exkluzívny obsah z Rannej šou či Popoludňajšej šou skôr ako ostatní. Ďalšie služby budú pribúdať. Okrem toho si na webovej a wapovej stránke funfon.sk môžu stiahnuť do mobilu špeciálne zvonenia Fun rádia.

Pre tých, ktorí si chcú výhodnú komunikáciu užívať aj s novými telefónmi za super ceny sú pripravené špeciálne balíky s telefónmi, ktoré si zákazníci môžu zakúpiť cez FunFón e-shop na www.funfon.sk a na vybraných predajných miestach Orangeu.

Ponuka mobilných telefónov k štartovacím balíčkom FunFónu:

Samsung E1150 za 29,90 €,

Nokia 2730 za 72,90 €,

Sony Ericsson Zylo za 119,90 €,

Nokia 5230 za 132,90 €,

Samsung Galaxy 3 za 189,90 €,

Balíček obsahuje Štartovacia 3G SIM kartu, štartovací kredit 3 eurá, služba CLIP, FunFón roaming, FunFón Web.

Ako dobiť kredit?

FunFón umožňuje pohodlné dobitie kreditu cez internet, v sieti bankomatov, predajní Orangeu, POS terminálov u vybraných partnerov, ale aj cez stieracie FunFón karty v hodnotách 5, 10 a 15 eur. Mladí ľudia, ktorí sú cieľovou skupinou FunFónu ocenia nielen široké možnosti na dobíjanie kreditu, ale aj možnosť navýšiť si kredit už od 3 eur.

3 € len cez internet - platnosť 30 dní,

5 € - platnosť 30 dní,

7 € a viac - platnosť 120 dní,

Dobíjanie cez internet, POS terminály, bankomaty, predajne Orangeu, FunFón stieracie karty.

Všetky informácie a podrobnosti o FunFóne, jeho aktivácii i cenách a ďalšie zaujímavosti vám dáme na stránke www.funfon.sk od zajtra.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu