Orange: nová vianočná ponuka už zajtra?

Na zajtra večer je naplánované pracovné stretnutie Orangeu s novinármi a médiami. Z toho vyplýva, že už zajtra sa dozvieme vianočnú ponuku Orangeu, ktorá bude platná zrejme od 22. októbra 2010.

Na pozvánke Orange prízvukuje na slove "rodinný", z čoho môže vyplývať nejaká ponuka pre rodiny so zvýhodnenými volaniami medzi jej členmi: "Chystáme vianočnú rodinnú oslavu..."

Otázkou ostáva, či pod rodinou Orange nemyslí hneď všetkých zákazníkov firmy. Uvidíme. Viac sa o vianočnej ponuke dozvieme zajtra večer.

Pred dvoma rokmi predstavil Orange pestrú vianočnú ponuku 4. novembra. Minulý rok Orange v tomto čase rozdával 30 až 100 eur k Paušálom Snov bez akciového telefónu a týždňom vianočných ponúk bol tiež až začiatok novembra. Vtedy Orange predstavil asi najzložitejšiu vianočnú ponuku všetkých čias. Veríme, že tento rok sa bude niesť v znamení jednoduchosti a prehľadnosti. Hitom minulých Vianoc bol, okrem iného, aj Majster paušál (za 5 eur mesačne zákazníci dostali 50 SMS, 25 MB a minútovú cenu hovorov 0,12 eur). Pred dvoma rokmi zase Orange zaujal kreditným Vianočným paušálom bez mobilu, pri ktorom ste za 89 korún (2,95 eur) dostali každý mesiac kredit v hodnote 355,80 korún (11,81 €).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu