O2: hovory do Maďarska, Poľska, Rakúska, Veľkej Británie a Írska za 0,13 €

O2 dnes prekvapilo príjemnou novinkou. Od 1. novembra 2010 do 31. októbra 2011 môžu zákazníci O2 volať a SMSkovať za slovenské ceny už aj do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. Volania a SMS zo Slovenska do všetkých mobilných a pevných sietí v uvedených krajinách vás totiž budú stáť rovnako, ako hovory a SMS do všetkých sietí v SR. O2 tak reaguje na požiadavku veľkej skupiny zákazníkov, ktorí majú svoju rodinu alebo priateľov nielen v Českej republike, ale aj v susedných krajinách alebo vo Veľkej Británii a v Írsku.

Tlačová správa:

Zákazníci O2 mohli doteraz volať za rovnaké ceny ako na Slovensku aj do Českej republiky. Od 1. novembra 2010 do 31. októbra 2011 môžu zákazníci O2 volať a SMSkovať za slovenské ceny už aj do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. Volania a SMS zo Slovenska do všetkých mobilných a pevných sietí v uvedených krajinách ich totiž budú stáť rovnako, ako hovory a SMS do všetkých sietí v SR. O2 tak reaguje na požiadavku veľkej skupiny zákazníkov, ktorí majú svoju rodinu alebo priateľov nielen v Českej republike, ale aj v susedných krajinách alebo vo Veľkej Británii a v Írsku.

„Naši zákazníci budú môcť od 1. novembra automaticky telefonovať za slovenské ceny už aj do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. Týmto chceme uľahčiť komunikáciu ľuďom, ktorí majú v uvedených krajinách svojich blízkych, či už kvôli štúdiu alebo práci,“ uviedol John McGuigan, generálny riaditeľ spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Do vybraných krajín za slovenské ceny

Volania kedykoľvek za výhodné slovenské ceny využijú naozaj všetci zákazníci programu O2 Fér - rodičia, ktorých deti študujú alebo pracujú v uvedených krajinách, ale aj tí, ktorí tam majú obchodných partnerov, príbuzných či priateľov. Vďaka O2 môžu volať zo Slovenska do všetkých pevných aj mobilných sietí Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska za výhodnú cenu 0,13 €/min s DPH. Zákazníci si pritom nemusia vôbec nič aktivovať ani o nič žiadať. Nová výhodnejšia tarifikácia sa im aktivuje automaticky 1. novembra 2010.

O2 Moja Firma – ešte výhodnejší strop volaní

V prípade ponuky O2 Moja Firma, ktorá je určená pre živnostníkov a firmy, podliehajú nové ceny volaní automatickej optimalizácii a cenovému stropu na volania vo výške 55 € s DPH. V prípade automatickej optimalizácie sa im cena volaní môže v závislosti od toho koľko prevolajú znížiť z 0,12 €/min s DPH až na 0,08 €/min s DPH. Zároveň však zákazníci O2 Moja Firma môžu svojim obchodným partnerom do vyššie uvedených krajín telefonovať neobmedzene a cena volaní nikdy neprekročí 55 € s DPH mesačne.

Extra balíčky

Pri volaniach zo Slovenska do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska môžu zákazníci O2 Fér využiť aj zvýhodnené minúty z Extra balíčkov 100 a 300 minút do všetkých sietí v SR a do týchto krajín. Ak si zákazník aktivuje 100 minút za 10 € s DPH, volá na účastnícke čísla na Slovensku a do vybraných krajín iba za 0,10 €/min s DPH. Po aktivovaní 300-minútového Extra balíčka za 27 € s DPH sa cena za minútu volania zníži dokonca na 0,09 €/min s DPH.

SMS bez hraníc

„Bezhranične“ výhodné je s O2 Fér aj posielanie SMS zo Slovenska do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. Cena 0,06 €/SMS s DPH je totiž rovnaká ako za zaslanie SMS do ktorejkoľvek z mobilných a pevných sietí v SR.

Výhodné MMS z Extra balíkov

Zákazníci O2 môžu pri aktivácii niektorého z SMS/MMS Extra balíkov zasielať do vybraných krajín aj obrazové správy za zvýhodnené ceny. Ak zákazník nemá aktívne Extra balíky, obrazová správa sa spoplatňuje cenou 0,25 € s DPH podľa platného cenníka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu