T-Mobile: služba I-SMS sa mení na reklamnú R-SMS

Služba I-SMS od T-Mobilu sa od novembra stáva súčasťou novovytvoreného Reklamného Infokanálu, ktorý bude aj naďalej fungovať na podobnom princípe. Podstatou bude zasielanie bezplatných komerčných informácií od tretích strán.

Za tip ďakujeme Ondreyovi.

Krátka správa:

Vážený zákazník,

od 1.11.2010 pre vás chystáme novinky vo fungovaní služby I-SMS.

Služba I-SMS sa od novembra stáva súčasťou novovytvoreného Reklamného Infokanálu, ktorý bude aj naďalej fungovať na podobnom princípe.

Podstatou Reklamného Infokanálu je zasielanie bezplatných komerčných informácií tretích strán prostredníctvom Reklamnej SMS (R-SMS) v rozsahu 160 znakov, na vybranú databázu zákazníkov mobilnej telefónnej siete Slovak Telekomu (T-Mobile), ktorí udelili súhlas na príjem takýchto SMS správ. R-SMS sú zákazníkom zasielané na základe kritérií stanovených objednávateľom, ktorý však neobdrží žiadne osobné údaje o týchto zákazníkoch.

Pre zákazníkov, ktorí dali na príjem takýchto SMS súhlas pripravujeme od Nového roku 2011 ešte zaujímavejšiu motiváciu vo forme atraktívnych vecných výhier (ako sú spotrebná elektronika, telefóny, letecké zájazdy, pod...), ktoré budú žrebované počas celého roka v pravidelných časových intervaloch, minimálne raz za štvrťrok. V súvislosti s touto zmenou sa od 1.11.2010 zruší doterajší benefit vo forme kreditu 1,-Sk (0,033 Eur) za každú doručenú reklamnú SMS.

Podmienkou na získanie vyššie uvedených vecných výhier je súhlas zákazníka

s prijímaním reklamných SMS (R-SMS) v rámci Reklamného Infokanálu.

Toto kritérium samozrejme automaticky spĺňa každý zákazník, ktorý si službu I-SMS ponechá aj naďalej aktívnu.

Dôležité upozornenia:

- Prijatie R-SMS je bezplatné a SMS majú výlučne informačný charakter.

- Zákazník sa prijatím R-SMS na svoj mobilný telefón nezaväzuje k objednaniu žiadnej služby resp. produktu tretej strany.

- Prijatie R-SMS nie je nikdy spojené s automatickým aktivovaním žiadnej služby, predplatenia a pod.

- Denne môže zákazník dostať maximálne jednu R-SMS.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu