Orange: vianočná akcia Domácej linky

Orange na Vianoce prináša ponuku výhodnejšieho pevného telefonovania s Domácou linkou. Zákazníci, ktorí si od zajtra, 5. novembra, aktivujú niektorý z paušálov Domácej linky, získajú okrem polovičného mesačného poplatku oproti klasickej pevnej linke či nového telefónneho aparátu do rodiny aj neobmedzené volania na jedno telefónne číslo v sieti Orange. Na Domácu linku môžete prejsť z klasickej pevnej linky prakticky okamžite s ponechaním svojho pôvodného čísla pevnej linky.

Tlačová správa:

Orange pridáva k Domácej linke na Vianoce ďalšiu výhodu. Pri aktivácii Domácej linky s viazanosťou na 12 alebo 24 mesiacov si teraz môže zákazník vybrať jedno číslo v sieti Orangeu a volať naň úplne neobmedzene, bez akéhokoľvek ďalšieho poplatku. Za využívanie tohto benefitu nemusí platiť žiadny extra poplatok a navyše si môže vybrať a zvýhodniť číslo v mobilnej alebo v pevnej sieti Orangeu. Výhodou je aj to, že neobmedzené volania medzi týmito dvoma telefónnymi číslami – číslom Domácej linky a vybraným číslom platia obojsmerne, takže užívatelia si môžu navzájom volať so svojim blízkym hocikedy a bez obmedzení. Zákazník môže neobmedzené volania na vybrané číslo využívať pri aktivácii ľubovoľného z paušálov Domácej linky, vrátane paušálov Firemnej linky a FiberTelu. Vybrané telefónne číslo si môžu zákazníci Domácej linky raz za mesiac aj zmeniť. Užívateľ služby tak môže svoju spotrebu za komunikáciu s jednotlivými rodinnými príslušníkmi alebo známymi v sieti Orange regulovať podľa aktuálnej potreby. Vzájomne zvýhodnené volania na vybrané číslo môžu zákazníci využívať počas celej doby viazanosti. Ak si službu aktivujú s viazanosťou na 24 mesiacov, môžu si zároveň k Domácej linke vybrať aj nový šnúrový alebo bezšnúrový telefón za skvelú cenu.

Prechod na Domácu linku – rýchlo a jednoducho, bez zmeny čísla

Ak sa Domácu linku rozhodne využívať zákazník, ktorý má pevnú linku od iného operátora, môže tak urobiť veľmi jednoducho a bez komplikácií – pri aktivácii Domácej linky od Orangeu si za štandardný poplatok môže preniesť aj svoje telefónne číslo, a tak sa mu pôvodné číslo pevnej linky nezmení. O prenos čísla pevnej linky do Orangeu stačí, podobne ako pri mobilných číslach, požiadať na predajných miestach pri podpise zmluvy. Orange v spolupráci s odovzdávajúcim operátorom zabezpečí prenos čísla do 5 pracovných dní.

Prehľad paušálov Domácej linky, ku ktorým môže zákazník využívať benefit neobmedzených hovorov na vybrané číslo:

Mesto a medzimesto 30+, Mesto a medzimesto 30, Mesto a medzimesto Extra+, Mesto a medzimesto 60, Mesto a medzimesto Extra, Všetky siete 120, Všetky siete 60, Všetky siete 40, Všetky siete 20, Domáca linka 6 €.

Ponuka platí od 5.11. 2010 do 31.1.2011. Viac informácií ako aj porovnanie cien mesačných poplatkov Domácej linky od Orangeu s T-Com Rodinnou linkou nájdete aj na orange.sk/domacalinka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu