O2: SMS a MMS v decembri zadarmo (aktualizované)

Pôvodná správa, 29. novembra:

Čitateľ Patrik nám do redakcie zaslal fotografiu reklamného plagátu od O2 so zaujímavou vianočnou akciou. Okrem 50 eurového bonusu pri prenose čísla sme sa opäť dočkali bezplatných SMS a MMS správ v sieti O2. Podľa informácií na plagáte stačí poslať SMS správu v tvare VIANOCE A na skrátené číslo 99 222.

Na akciu sme sa opýtali operátora, po obdržaní vyjadrenia novinku aktualizujeme.

Aktualizované, 30. novembra:

Tlačová správa:

SMS a MMS zadarmo môžu posielať zákazníci O2 počas celého decembra na všetky čísla patriace do siete O2 Slovensko. Ide o špeciálnu vianočnú ponuku, ktorú Telefónica O2 Slovakia pripravila pre všetkých svojich zákazníkov.

„Aj tento rok sa takýmto spôsobom chceme poďakovať všetkým našim zákazníkom za to, že využívajú naše služby. Je to náš vianočný darček pre stále sa rozširujúcu komunitu zákazníkov O2 na Slovensku,“ uviedol René Parák, hovorca O2 a senior manažér pre styk s médiami.

Bezplatné SMS a MMS na účastnícke čísla v sieti O2 môže posielať každý zákazník O2, ktorý si túto ponuku aktivuje poslaním SMS v tvare VIANOCE A na číslo 99222 za symbolickú cenu spätnej SMS 0,01 eura. Ponuku môžu využiť aj zákazníci, ktorí si zakúpia a aktivujú programy O2 Fér a O2 Moja Firma kedykoľvek v priebehu decembra 2010.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu