O2: program Moja Firma s 11 % podielom na trhu

Spoločnosť Telefónica O2 Slovakia dnes vo svojej tlačovej správe oznámila zvýšenie trhového podielu v segmente malých a stredných podnikateľov. Od septembra 2010, kedy O2 spustilo svoju ponuku, sa zvýšil počet zákazníkov, ktorí si aktivovali SIM kartu na IČO o tri percentuálne body z 8 % na 11 % . Ide o takmer 40 % nárast.

Priemerne si podnikatelia aktivovali tri SIM karty. Maximálny počet SIM kariet aktivovaných k programu O2 Moja Firma dosiahol 70. Každý nový zákazník, ktorý si podá žiadosť o prenos čísla od 1. 2. 2011 môže získať bonus za prenos vo výške 25 €, pokiaľ faktúra neklesne pod 5 €. Podmienkou aktivácie programu Moja Firma je okrem prideleného IČO aj viazanosť na 6, 12, 18 alebo 24 mesiacov.

Podľa dížky viazanosti a dohodnutého minimálneho mesačného obratu má zákazník na výber spomedzi zliav na mobilné služby Vo Firme Neobmedzene a Mojim trom, balíčky 100 SMS / MMS a O2 Data Neobmedzene, zliav na faktúru alebo po troch mesiacoch využívania služby na mobilný telefón.

Jednou z podmienok je dodržanie minimálneho mesačného obratu, ktorý si zvolí zákazník. Jeho minimálna výška je 25 €.

Cena za minútu hovoru do všetkých sietí na Slovensku, do Českej republiky, Rakúska, Maďarska, Poľska, Írska a Veľkej Británie sa odvíja od počtu prevolaných minút.

Čím viac prevolá, tým je minútová tarifikácia lacnejšia.

Cenová hladina 1: 0 - 99 min: 0,12 € / min.

Cenová hladina 2: 100 - 299 min: 0,10 € / min.

Cenová hladina 3: 300 a viac : 0, 08 € / min.

Ceny sú uvedené s DPH.

Užívateľ programu na jednu SIM kartu nezaplatí viac než 55 € s DPH mesačne.

Zdroj: tlačová správa O2

Diskusia k článku:

Začať diskusiu