Orange: kreditný internet od 10,24 eur / GB

Od 22. februára rozširuje Orange svoju ponuku internetu o program Kreditný internet, ktorý zákazníci získajú bez viazanosti, faktúr či mesačného poplatku a platia len za to, keď sa k internetu reálne pripoja. Súčasťou štartovacieho balíka je dátové zariadenia a kredit 9 €.

 

Orange obhajuje potrebu tejto služby najmä turistami a návštevníkmi Majstrovstiev sveta v hokeji, ktorých generálnym partnerom Orange je.

Kreditný internet je však určený aj pre bežných zákazníkov, ktorí chcú mať svoje výdavky plne pod kontrolou, avšak nechcú podpisovať zmluvy a dostávať faktúry. Sami sa môžu rozhodnúť, kedy a v akej výške si dobijú kredit na svojej predplatenej karte. Aktuálnu výšku zostatkového kreditu si môžu kedykoľvek overiť prostredníctvom internetovej stránky www.orange.sk/kreditnyinternet, ktorá však aktuálne ešte nefunguje.

Štartovací balíček za 11,90 alebo 39,00 eur, doobedňajšie prenosy 1 GB za 10,24 eur

Štartovací balík súčasťou ktorého je USB modem Huawei E173 a úvodný kredit vo výške 9 € so SIM kartou je dostupný už za 39 €. Kreditný internet si zákazníci môžu zakúpiť aj vo forme samostatnej dátovej SIM karty za 11,90 € bez modemu s počiatočným kreditom 9 €.

V čase od polnoci do 12:00 môžu zákazníci využiť zvýhodnenú cenu 1 cent za 1 MB prenesených dát.

 

0 € mesačný poplatok

0,01 € / 1 MB (od 00:00 do 12:00 hod.)

0,02 € / 1 MB (od 12:01 do 23:59 hod.)

rýchlosť pripojenia download do 3,6 Mbit, upload 384 kbit/s

Parametre USB modemu Huawei E173:

- 71 x 26 x 13 mm, 40 gramov,

- GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA

- HSDPA do 7,2 Mbps, HSUPA do 2 Mbps,

- štandardný USB konektor

Spôsob dobíjania kreditu

Kreditný internet dáva zákazníkom niekoľko možností ako si dobiť kredit na svojej predplatenej karte – prostredníctvom siete bankomatov, cez POS terminály (COOP Jednota, SHELL, OMW), cez internetové portály bánk, prostredníctvom predajných miest Orangeu, či Teleplatbu. Kredit sa zákazníkovi navýši takmer okamžite, najneskôr však do 24 hodín od jeho dobitia.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu