Príslušenstvo: DK300 - multimediálny stojan pre Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson pripravil pre svoj herný smartfón Xperiu Play príslušenstvo v podobe multimediálneho stojanu DK300. Po vložení telefónu do docku sa Xperia premení na digitálny fotorámik, domáci audio systém alebo na stolové hodiny s budíkom. Základný displej zobrazuje čas, dátum a aktuálne počasie.

V zadnej strane zariadenia je microUSB port na pripojenie nabíjačky a 3,5 mm audio jack na pripojenie externých reproduktorov.

Základné info: Sony Ericsson Xperia Play

Výrobca uvádza rozmery 53 x 128 x 27 mm, údaj o hmotnosti chýba. Predávať sa bude v bielom a čiernom prevedení.

Tento šikovný stojan je určený iba pre Sony Ericsson Xperia Play. Určite by podobnú kolísku pre svoje telefóny privítali aj majitelia iných zariadení..

Podobná multimediálna stanica je už v ponuke pre majiteľov Motoroly Atrix 4G. Tá má navyše HDMI port na prepojenie s extreným monitorom alebo televízorom a tri USB porty.

Multimediálny dock DK300 bude dostupný na vybraných trhoch spolu s uvedením telefónu Sony Ericsson Xperia Play v priebehu marca 2011. Balenie bude obsahovať stojan, microUSB nabíjačku, hudobný kábel MC 100 a potrebné dokumenty.

Promo video:

Produktová stránka: sonyericsson.com

Vývojári používajúci herný engine Havok sa spojili so spoločnosťou Sony Ericsson, aby poskytli používateľom OS Android nové herné zážitky. Havok engine je často používaný na konzolách a PC. Jeho výhodou je veľa interakčných prvkov v hrách, pohyby postáv, ich reakcie alebo rôzne demolície.

Ukážka na zariadení SE Xperia Play:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu