Súťaž o tri jednotky a jednu dvojku

Chcete jednotkový mobil? SÚŤAŽ UKONČENÁ! VÝHERCOVIA ZNÁMI!

Dnes sa, najmä po vstupe tretieho mobilného operátora na slovenský trh, čím ďalej viac hovorí o nosení dvoch telefónov pri sebe. Určite aj vy poznáte niekoľkých ľudí, ktorí majú dve čísla, dvoch operátorov, a teda aj dva mobilné telefóny. Ten hlavný väčšinou spĺňa náročnejšie požiadavky užívateľa a ten druhý, sekundárny, by mal najmä dlho vydržať nabitý, malo by sa s ním dať pohodlne telefonovať a písať SMS-ky. Možno by to mal byť čo najjednoduchší, najlacnejší, aby nelákal oči zlodejov, a aby ste si ho mohli zobrať na kúpalisko, diskotéku, stanovačku či do prírody. A možno je jeden mobil firemný, pracovný a druhý slúži na zábavu - fotenie, počúvanie hudby. No vtedy sa už dokonca ťažko orientuje, ktorý je práve ten sekundárny.

Preto vyhlasujeme súťaž s prieskumom, či používate dva telefóny a prečo. Stále je na trhu dostatok low-endov a ľudia ich kupujú. Začiatočníkov je stále menej, no nenáročných používateľov je ešte stále dosť. Preto robíme súťaže nielen o najdrahšie telefóny, ale aj o jednoduché prístroje, ktoré postačia mamám, babičkám, dedkom, deťom či vám...možno práve ako druhý mobil.

Tentoraz hráme v spolupráci so spoločnosťou Agora plus o 3 x Nokia 1112, a aby sme naplnili názov súťaže "o tri jednotky a jednu dvojku", "druhou cenou", teda dvojkou, bude kvalitné tričko Fony.sk farby podľa vášho výberu v hodnote 399 Sk.

Používate aktívne dva alebo viac telefónov?

áno

nie

sutaz o Nokiu 1112

Ak ste klikli na ÁNO, čo od sekundárneho mobilu vyžadujete (označte aj viac možností):

čo najnižšiu cenu

jednoduchosť

čo najmenšie rozmery

poriadnu výdrž

prepracované základné funkcie (hovor, SMS)

zábavné funkcie (foto, video, hudba a pod.)

pracovné funkcie (organizér, modem a pod.)

Iné dôvody: Ak ste klikli na NIE, napíšte, prosím, dôvod, prečo druhý mobil pri sebe nenosíte:

Dôvod:

Vaše meno: *

Vaše telefónne číslo: *

Váš e-mail:

* Povinné položky

sutaz o Nokiu 1112

Odmenou za zapojenie sa do súťaže je možnosť vyhrať jednu z troch jednoduchých a cenovo výhodných Nokií 1112. Stále aktuálny telefón, ktorý pripomína pôvodné úspešné Nokie. Vyniká jednoduchými vylepšeniami, ktoré dnes niekedy chýbajú aj v podstatne drahších telefónoch:

- veľmi dobrá výdrž na jedno nabitie,

- výborná viditeľnosť údajov na slnku,

- časovanie profilov,

- rýchle menu s vami vybranými funkciami,

- hlásenie aktuálneho času po podržaní mriežky,

- veľké hodiny šetriča displeja,

- hlasné zvonenia,

- rýchla voľba,

- pohodlná klávesnica,

- opakovaný budík (budí aj hlásením aktuálneho času)

- silné vibrácie a blikanie klávesnice pri prichádzajúcom hovore.

Orientačná cena s DPH: 1 690 Sk

RECENZIA: Nokia 1112

sutaz o Nokiu 1112

Losovať budeme zo všetkých súťažiacich v sídle spoločnosti Agora pomocou softvérového generátora náhodných čísiel. Duplicitné pokusy budú vymazané, rovnako snaha odpovedať jedným človekom pod iným menom, číslom alebo e-mailovou adresou.

Súťaž prebieha od 21. mája do 4. júna 2007 v spolupráci Fony.sk a spoločnosti Agora plus. Losovanie prebehne 5. júna 2007. Hrá sa o tri Nokie 1112 a tričko Fony.sk. Všetky kontaktné údaje sú povinné. Ak sa nám nepodarí výhercu kontaktovať do 7 dní (telefonátom, SMS-kou), výhra prepadne v prospech Fony.sk.

VÝHERCOVIA:

Zo 634 zúčastnených ostalo po vyradení duplikácií, podvodníkov (jedno meno - viac čísel a pod.) a zle vyplnených formulárov 590 účastníkov.

Z tých sme pomocou generátora čísiel (Generátor náhodných čisel XP Pro) vylosovali v sídle spoločnosti Agora troch výhercov. Nebolo to však také jednoduché, ako inokedy. Jedna účastníčka ani netušila, že sa do súťaže zapojila. Zrejme jej meno a odpoveď vyplnil niekto cudzí za ňu. A tak sa vyberal ďalší výherca v poradí. V diskusii som uviedol, že sa po predstavení informujem na meno. Ak nesúhlasilo, výherca bol diskvalifikovaný. Rovnako v prípade, že ani netušil, čo je to "fony.sk". Otázka "To je nejaká firma?" ma skutočne dojala.

Aj tentokrát sme generovali dovtedy, kým trojica čísiel nebola vždy z inej stovky. Kedže sa losujú poradové čísla, máme tak istotu, že sa medzi výhercami nájdu rôzne časovo zúčastnení súťažiaci a nie rodinka, ktorá v jeden večer vyplnila 5 dotazníkov. Snažíme sa byť spravodliví a dať šancu všetkým.

1. Daniel Schiller, Bratislava

(výherca telefónu bol ihneď telefonicky kontaktovaný, výhra už aj osobne odovzdaná)

1. Katarína Bajerová, Košice

(výherca telefónu bol ihneď telefonicky kontaktovaný, výhra poputuje poštou)

1. Daniel Naď, Myjava

(výherca telefónu bol ihneď telefonicky kontaktovaný, výhra poputuje poštou)

2. Marek Jošt

(výhercu trička sa snažíme telefonicky kontaktovať)

Výhercom gratulujeme a pre ostatných už pripravujeme ďalšiu súťaž! Tá sa objaví, výnimočne, v našom diskusnom fóre. Ale viac už v pripravovanej Novinke, ktorá vám v najbližších dňoch prezradí viac.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 05.06.2007 - 20:53

People: sutaze mam rad. Vzdy si verim, ze to vyhram. Ten pocit a to napatie je na tom najkrajsie. Vyhra je len ceresnicka na torte. :)

anonymous22.05.2007 - 01:30 Trvalý odkaz

Jessica: Sa tesim,ze je tu nova sutaz.Mne by stacilo aj tricko.

anonymous22.05.2007 - 03:14 Trvalý odkaz

al.vlado: Ako chces zistit, ze jeden a ten isty clovek sa zapojil do sutaze pod inym menom a s inym mailom??
Ze bude prispevok z jednej IP? Ale co ked jeden pocitac pouzivaju napr.v rodine viaceri clenovia a zucastnia sa tejto sutaze?

anonymous22.05.2007 - 03:25 Trvalý odkaz

riso: ak zadas telefonne cislo a meno, a zdvihne mi to Tvoja sestra, tak je jasne, ze si zadal rozne cisla. Neberte vsetko tak tragicky, nie sme diktatori. Ale pozname uz rozne finty podvodnikov v sutaziach. Ked volam vyhercovi, vzdy sa pytam na meno a priezvisko. ;)

anonymous22.05.2007 - 11:41 Trvalý odkaz

Mario: Ja s Risom suhlasim.Sme na slovensku a na slovensku je to tak.Zoberte si priklad,tuto stranku navstevuje (1000) ludi ale do sutaze sa ich zapoji (3000).Nerobyli by ste opatrenia?Je to len v prospech VAS podstivych hracov.Ja tvrdim vzdy jedno trafena hus zagaga

Celá diskusia 48 príspevkov