O2: nový paušál Filip ponúka neobmedzené volania vo vlastnej sieti (aktualizované)

Pôvodný text, 2011-04-05 09:29:

O2 dnes predstavilo nový paušál s názvom O2 Filip. Po službe Fér tak prichádza s novým mesačným programom pre všetkých zákazníkov. Hlavnými výhodami paušálu sú:

- volania v sieti O2 Slovensko zadarmo,

- flexibilné čerpanie peňaženky na čokoľvek,

- čím vyššia peňaženka, tým nižšia cena za minútu (veľkosť peňaženky 20/30/40 €),

- automatický prenos nevyčerpanej sumy do ďalšieho mesiaca.

Viac informácií vám prinesieme v aktualizovanej novinke po skončení tlačovej konferencie.

Cenník: O2 Filip

Aktualizované:

O2 rastie, má už skoro 900 000 zákazníkov a prenosy čísiel k O2 naznačujú, že ľudia čím ďalej, tým viac využívajú Telefónicu O2 Slovakia ako hlavného operátora.

Doteraz ste mohli výhodne pretelefonovať množstvá minút v rámci O2 len dvoma spôsobmi:

- využívaním bezplatných hovorov po tretej minúte v rámci O2 Fér,

- kúpou balíka O2 Moja firma (len pre podnikateľov, max. 55 eur mesačne)

Jednoduchý a transparentný program pre zákazníkov, ktorí skupine ľudí telefonujú naozaj veľa, tu však nebol. Preto O2 prinieslo kreditný paušál, ktorý navyše obsahuje nespoplatnené neobmedzené volania do O2 siete.

Program O2 Filip ponúka neobmedzené hovory do siete O2, Swan, Tesco aj Nay mobile, poctivú sekundovú tarifikáciu a možnosť čerpať 20, 30 alebo 40 eur mesačne na hovory a SMS-ky do 7 krajín (Slovensko, Česko, Veľká Británia, Írsko, Maďarsko, Rakúsko a Poľsko), MMS-ky do slovenských sietí aj dáta (napríklad: O2 Data Neobmedzene za 6 eur mesačne + 0,95 € / MB v národnom roamingu).

Ceny hovorov do ostatných slovenských sietí a šiestich ďalších krajín sa odvíjajú od vami vybraného mesačného balíka (kreditu, peňaženky):

20 eur mesačne - 0,17 € / min.

= neobmedzene do O2 + 117 minút na hovory do 7 krajín

= neobmedzene do O2 + O2 Data Neobmedzene + 82 minút na hovory do 7 krajín

30 eur mesačne - 0,13 € / min.

= neobmedzene do O2 + 230 minút na hovory do 7 krajín

= neobmedzene do O2 + O2 Data Neobmedzene + 184 minút na hovory do 7 krajín

40 eur mesačne - 0,11 € / min.

= neobmedzene do O2 + 363 minút na hovory do 7 krajín

= neobmedzene do O2 + O2 Data Neobmedzene + 309 minút na hovory do 7 krajín

Pri neobmedzených hovoroch nebude Telefónica O2 Slovakia uplatňovať žiadne obmedzenia, FUP, až na jediné: ukončenie hovoru po 60 minútach trvania.

TK O2 FilipSimona Vargová - Dušan Nitschneider - René Parák - John McGuigan - Jana Marzán Boričová

Do krajín v Zóne 2 telefonujete za 0,40 € / min.: Belgicko, Bulharsko, Cyprus, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Nemecko, Portugalsko, Rumunsko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Taliansko), Azory (Portugalsko), Francúzska Guyana, Gibraltár, Guadaloupe (Francúzsko), Island, Kanárske ostrovy (Španielsko), Lichtenštajnsko, Madeira (Portugalsko), Martinik (Francúzsko), Monako, Nórsko, Réunion (Francúzsko), San Maríno, Vatikán (Taliansko). Ak sa nachádzate v týchto krajinách (+ Česku, Írsku, Maďarsku, Poľsku, Rakúsku a Veľkej Británii), telefonujete na Slovensko a v rámci vymenovaných Zón 1 a 2 za 0,4641 € / min., resp. za prichádzajúce hovory tu zaplatíte 0,1785 eur / min.

Neminutú sumu vám O2 prenesie do ďalšieho mesiaca (ale len jedného). Zmena z jedného balíka na iný (20, 30 alebo 40 eur mesačne) je moná kľudne aj každé fakturačné obdobie (samozrejme, len raz).

O2 vás na minutie predplateného balíka (peňaženky) neupozorní, ale môžete kedykoľvek využiť kontrolu spotreby - správu so znením "spotreba" na číslo 99222 - za 0,10 €.

S aktiváciou fakturovaných služieb v O2 stále súvisí inicializačná záloha 20 eur, ktorá vám bude po pol roku vrátená. Tú neplatíte pri prenose čísla k O2 a v špecifických prípadoch.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu