Symbian: obedovat.sk

Mobilná verzia obľúbeného portálu Obedovat.sk ponúka všetky dôležité funkcie, ktoré potrebuje každý, kto sa chce informovať o tom, kde sa môže najesť v blízkom okolí. Fulltextové vyhľadávanie, vyhľadávanie podľa GPS polohy, všetky detaily reštaurácií či vytváranie vlastného zoznamu preferovaných zariadení.

Vyhľadávanie je zoradené podľa vzdialenosti na 200 m, 1 km, 5 km a 20 km. Po kliknutí na vybranú reštauráciu si môžete prečítať informácie o lokalite, v akej sa vybraný objekt nachádza, popis interiéru, možnosti parkovania a samozrejme adresu, telefón, otváraciu dobu, prípadne webovú stránku podniku.

obedovat.skobedovat.sk

Nájdete tu kompletný jedálny lístok i ponuku denného menu vrátane ceny. Nechýbajú podrobné informácie o ponuke služieb, vybavení interiéru i exteriéru, prípadne či je jeho súčasťou príslušenstvo pre malé deti alebo je povolený vstup so zvieratami. Z fotografií si môžete urobiť predstavu o zariadení ešte skôr, než sa tam rozhodnete naobedovať.

Obľúbené podniky si môžete pridať do sekcie Moje reštaurácie. Aplikáciu si bezplatne stiahnete priamo do mobilného telefónu cez vstavaný obchod Ovi Store alebo cez jeho webové rozhranie.

Link na stiahnutie: store.ovi.com

obedovat.skobedovat.skobedovat.skĎalšie tipy na aplikácie pre OS Symbian nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu