Sony Ericsson hľadá recenzentov

Spoločnosť Sony Ericsson 19. mája 2011 rozbehla súťaž, v rámci ktorej hľadá najlepšieho recenzenta jedného z jej dvoch nových telefónov. Spoločnosť oslovila 4,5 miliónovú základňu fanúšikov na sieti Facebook, kde budú účastníci najskôr odpovedať na jednoduchú otázku a potom objasňovať, prečo by mali byť medzi prvými, ktorí dostanú príležitosť recenzovať jeden z týchto telefónov.

Dvanásť šťastných fanúšikov následne dostane telefón s požiadavkou navrhnúť zábavnú 45 sekundovú video recenziu. Štyri najlepšie video recenzie budú potom uvedené na Facebooku, kde ostatní fanúšikovia hlasovaním vyberú najobľúbenejšiu z nich. Recenzia ktorá získa najväčší počet kliknutí "páči sa mi to" následne získava hlavnú cenu - súpravu ďalších 10 telefónov pre rodinu a priateľov.

SE súťažAko sa zapojiť:

- Navštívte stránku Facebook a uhádnite názvy telefónov a pomocou najviac 50 slov vysvetlite, prečo by z vás bol skvelý recenzent.

- Vráťte sa na súťažnú stránku dňa 31. mája 2011, aby ste zistili, či ste jedným z 12 šťastlivcov, ktorí dostanú telefón.

- Dvanásť finalistov potom do 6. júna 2011 vytvorí a odovzdá 45 sekundovú video recenziu.

- Dňa 7. júna 2011 sa presvedčite, či je vaša recenzia na stránke pre fanúšikov, s tlačidlom „páči sa mi to“.

- V rámci súťaže sledujte, ktorá recenzia získala najviac kliknutí „páči sa mi to“, až do oznámenia konečného výhercu dňa 13. júna 2011.

Navštívte stránku facebook.com/sonyericsson

Diskusia k článku:

Začať diskusiu