Orange: nové Paušály Snov+

Operátor Orange na svojej webovej stránke ponúka nové Paušály Snov+. Ponuka platí aj pri poskladaní paušálu bez viazanosti a mobilného telefónu. Zákazník si môže zložiť paušál podľa svojich predstáv a volať do celého sveta za ceny ako doma.

Cena za minútu volania kamkoľvek do celého sveta tak môže byť už od 9 centov / min v závislosti od zvoleného balíka. Ak si zákazník zvolí Volania do všetkých sietí 400 minút+, cena po prevolaní predplatených minút je 9 centov za minútu. V prípade balíka Volania do všetkých sietí 200 minút+ je cena 11 centov za minútu, v balíku so 100 predplatenými minútami je cena 13 centov / min a pri najnižšom balíku je 18 centov / min, pričom do pevných sietí EU je to 0,1674 € / min.

OR volaniaOR volania

Orange do nových Paušálov Snov+ zaradil k doterajším balíkom služieb aj nové balíky, ktoré sú vhodné predovšetkým pre zákazníkov s nižšími komunikačnými potrebami. V rámci balíka Volania svojim je to Vybraná hodina+, v rámci ktorej si zákazník môže zvoliť ľubovolnú jednu hodinu v čase medzi 7,00 – 8,00 hod, 10,00 – 11,00 hod, 16,00 - 17,00 hod alebo 19,00 – 20,00 hod, počas ktorej môže neobmedzene telefonovať v sieti Orange.

OR volaniaOR volania

Mesačný poplatok je 6,95 €. V prípade, ak si k paušálu nezoberie mobilný telefón, mesačný poplatok je 5,90 €. K balíkom SMS a MMS do všetkých sietí pribudol balík SMS a MMS 20+, ktorý obsahuje 20 predplatených SMS a MMS za mesačný poplatok 1,10 €. Cena za jednu SMS po prečerpaní predplatených SMS je 9 centov, MMS 40 centov. Ak si zákazník vyskladá Paušál Snov + bez mobilného telefónu, cena za jednu SMS po prečerpaní predplatených SMS je 6 centov. O Balík 10 MB + za mesačný poplatok 1,90 € je rozšírená ponuka Internetu v mobile, ktorý si zákazník môže zvoliť do svojho Paušálu Snov+.

OR volaniaOR volaniaNové Doplnkové služby v Paušále Snov+

Zákazník si k Paušálu Snov+ môže vybrať aj niektorú z doplnkových služieb podľa svojej potreby. Na výber má balíky starostlivosti Orange svojim, ktoré mu zaručia špeciálnu starostlivosť, službu Haló svet, s ktoru môže volať do celého sveta len za 12 centov za minútu alebo službu Náhradný telefón, vďaka ktorej si zákazník môže zakúpiť nový 3G telefón za výhodnú cenu. Výhodou nových Paušálov Snov+ je aj to, že mesačný poplatok za tieto doplnkové služby Orange zohľadní spolu s mesačným poplatkom za paušál pri akciovej cene telefónov.

OR volaniaOR volaniaPaušál Snov+ si môžete poskladať z balíkov:

- Volania do všetkých sietí

- Volania svojim

- SMS a MMS do všetkých sietí

- Internet v mobile

- Doplnkové služby

Ak si poskladáte Paušál Snov+, môžete získať aj nasledovné benefity:

Volajte na jedno vybrané číslo z inej siete zadarmo

Pri poskladani Paušálu Snov+ s telefónom v kombinácii balíkov Volania svojim a Volania

do všetkých sietí a automaticky dostanete možnosť neobmedzene volať na jedno číslo z inej siete v rámci Slovenska zadarmo až na celých 6 mesiacov v čase Volaní svojim.

Volajte do všetkých sietí dvakrát viac

Kombinácia balíkov Volania svojim a Volania do všetkých sietí prináša možnosť volať výhodnejšie do všetkých sietí na Slovensku a čerpať dvakrát viac voľných minút do všetkých sietí po dobu 2 mesiacov.

Ponuka platí do 31. 8. 2011

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu