HTC Wildfire S

Nedávno sme zverejnili prvý kontakt s telefónom HTC Wildfire S. Pozrite si aj naše video smartfónu, ktorý patrí na našom trhu k tým lacnejším. Príjemný vzhľad, rozmery aj hmotnosť oslovia skôr tých používateľov, ktorí nehľadajú najnovšie technické vychytávky.

Prvý kontakt: HTC Wildfire S

HTC Wildfire S je dotykový smartfón s 3,2'' HVGA displejom a rozlíšením 320 x 480 bodov. Srdcom telefónu je 600 MHz procesor s 512 MB RAM a ROM rovnakej veľkosti. Operačný systém Android 2.3 Gingerbread má nadstavbu HTC Sense 2.1.

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Telefón podporuje rýchlu dátovú sieť HSDPA, GPS, Wi-Fi i NFC. V ponuke funkcií nájdeme aj FM rádio s RDS a 3,5 mm jack. Nový model vychádza zo staršej verzie HTC Wildfire, od svojho predchodcu sa odlišuje subjektívne krajším dizajnom, kompaktnejšími rozmermi či chýbajúcim optickým trackpadom pod displejom. Zamrzí znížená kapacita akumulátora na 1 230 mAh, čo je o 5 % menej, než má starší model.

Ostal horšie čitateľný displej v exteriéri, aj jeho rozsvietenie pred odblokovaním umožnené iba vypínačom v hornej stene prístroja. HTC Wildfire S má na trhu pár konkurentov, medzi ktorých môže patriť nielen elegantný Samsung Galaxy Ace, ale i LG Optimus One. HTC má výhodu vo vydarenej a obľúbenej nadstavbe HTC Sense.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu