TIP: aplikácia Nočné stránky - večerné akcie vo vašom meste

Pre mladých obyvateľov veľkých slovenských miest, ktorí obľubujú nočný život je určená nová webová stránka s názvom Nočné stránky. Okrem tanečných klubov alebo barov tu používatelia nájdu informácie o sezónnych voľnočasových ponukách, stravovacích zariadeniach alebo taxislužbách. Služba je k dispozícii tiež ako aplikácia pre iPhone a telefóny s operačným systémom Android.

Stránka je členená do niekoľkých prehľadných kategórií zahŕňajúcich možnosti stravovania, pitia, kultúrnych akcií, tanečných a zábavných podnikov, ale i klubov pre dospelých. Pri každej z príslušných kategórií sa používateľom zobrazia zaujímavé ponuky inzerentov, ktoré sú pravidelne obmieňané.

Nočné Stránky

Tipy na trávenie voľného času vo večerných a nočných hodinách môžu používatelia Nočných stránok vyhľadávať zatiaľ v Bratislave a Banskej Bystrici. V najbližších týždňoch je plánované rozšírenie na všetky slovenské krajské mestá. Používatelia, ktorí plánujú letnú dovolenku stráviť v Českej republike, môžu využiť českú verziu webu na adrese nocnistranky.cz.

Majitelia iPhonov a telefónov s operačným systémom Android si môžu stiahnuť aplikácie Nočné stránky, Kde jesť a piť alebo nedávno predstavenú aplikáciu Chcem taxi. Aplikácia Nočné stránky obsahom zodpovedá internetovým Nočným Stránkam, aplikácia Kde jesť a piť je zameraná iba na reštaurácie, kaviarne, čajovne, či bary. Aplikácia Chcem taxi podľa polohy vyhľadá najbližšiu taxislužbu v okolí a umožní vozidlo vybranej spoločnosti ihneď objednať. Príslušné aplikácie je možné zadarmo stiahnuť cez iTunes a v Android markete.

Nočné StránkyNočné StránkyNočné Stránky

Prečítajte si: Chcem TAXI - nová aplikácia Zlatých stránok (25. 3. 2011)

Viac informácií o mobilných Zlatých stránkach a nových aplikáciách nájdete na mobilne.zlatestranky.sk

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu