O2: partner festivalu Bažant Pohoda

Spoločnosť Telefónica Slovakia sa už po štvrtýkrát stala partnerom letného festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa koná v dňoch 7. - 9. 7. 2011. Praktické služby - informačný servis, festivalový sprievodca, nabíjačkáreň telefónov či osviežujúci O2 Svet umožnia užiť si skvelý festival v úplnej pohode. Tohtoročnou novinkou je aplikácia pre iPhone a Android telefóny a dve samoobslužné nabíjacie zóny na mobilné telefóny.

O2 Svet bude návštevníkom k dispozícii počas celého festivalu. Aktivít bude tento rok ešte viac, takže prinesú aj viac osvieženia a zábavy.

SMS servis slúži pre jednoduchú a priamu komunikáciu s návštevníkmi festivalu, ako aj s ľuďmi, ktorí na festivale nie sú, ale majú záujem byť informovaní o tom, čo sa na festivale deje. SMS správy budú obsahovať organizačné pokyny, predpovede počasia, zmeny v programe a dopravný servis.

Programový reminder je služba, ktorá pošle prostredníctvom SMS správy pripomienku 15 minút pred začiatkom vybraného vystúpenia. Programový reminder bude automaticky aktualizovaný v prípade zmeny v programe.

Aktivácia služieb vyžaduje návštevu web stránky www.pohodafestival.sk, vybratie služby a registráciu telefónneho čísla cez SMS na čísle 6661 s textom POHODA. Služba je prístupná pre zákazníkov všetkých troch slovenských mobilných operátorov, netýka sa zahraničných operátorov s roamingom na Slovensku. Cena spätnej SMS pre zákazníkov T-Mobile je 0,20 € s DPH, pre Orange 0,2009 € s DPH a pre zákazníkov O2 je táto služba bezplatná. Služby je možné si aktivovať aj v O2 Svete priamo na festivale.

Nabíjačkáreň telefónov bude k dispozícii pre zvýšenie kapacity a zjednodušenie nabíjania mobilných telefónov na festivale. Pre návštevníkov bude jedna obslužná nabíjačkáreň a 2 samoobslužné nabíjacie zóny. Všetky nabíjacie miesta budú otvorené NON STOP. V samonabíjacích zónach bude potrebný vlastný adaptér.

Aplikácia Bažant Pohoda pre iPhone a Android je tohtoročnou novinkou pre priaznivcov festivalu. Aplikáciu si je možné stiahnuť v obchode oboch platforiem a obsahuje Novinky, Program, Dôležité informácie, Mapku s navigáciou, Pohoda rádio a Galériu obrázkov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu