iPhone a Android: SMS poistenie cez mobilné aplikácie

Poisťovňa Union prináša pred novou dovolenkovou sezónou niekoľko noviniek. Jednou z nich je možnosť uzatvoriť si SMS poistenie cez mobilné aplikácie. Ďalšou novinkou je on-line poistenie storna objednanej služby ako súčasti cestovného poistenia. Union poisťovňa zároveň ponúka potenciálnym klientom možnosť uzatvoriť si už aj on-line havarijné poistenie. Ide o produkty zaujímavé najmä pre tých, ktorí sa rozhodli cestovať a teda sa i poistiť individuálne .

Mobilné aplikácie

Mobilné aplikácie, ktorými Union poisťovňa vylepšuje svoje tradičné SMS poistenie, dávajú možnosť na rýchlejšie, pohodlnejšie a jednoduchšie uzatvorenie cestovného poistenia. Okrem toho, že zachovávajú všetky výhody SMS poistenia, ponúkajú zaujímavú doplnkovú funkcionalitu. Táto služba je dostupná pre mobilné telefóny s OS Android a iOS. Mobilné aplikácie sú na stiahnutie na www.market.android.com a www.apple.com/itines.

UnionUnion3 SMS produkty

Poistenie liečebných nákladov v zahraničí, poistenie nákladov na zásah Horskej záchrannej služby a krátkodobé úrazové poistenie, to všetko v dvoch rizikových skupinách – turista a šport. Jeho výhodou je, že je platné okamžite, resp. do 2 hodín (liečebné náklady a úraz), je dostupné pre klientov všetkých slovenských mobilných operátorov, možno ho uzatvoriť non-stop, dokonca aj zo zahraničia. Klientovi nehrozí žiadna dodatočná platba, pretože platba za poistenie sa realizuje automatickým stiahnutím kreditu zo SIM karty alebo si ju fakturuje mobilný operátor v rámci bežnej faktúry.

UnionUnionUnion

On-line poistenie storna objednanej služby

Od 20. júna 2011 poskytuje Union poisťovňa on-line poistenie storna objednanej služby, konkrétne pre zájazd, ubytovanie, letenku, cestovný lístok na autobus, cestovný lístok na vlak, cestovný lístok na loď či trajekt. Storno možno uzavrieť pre každú poistenú osobu zvlášť, pričom maximálne možné poistné plnenie je do výšky 1 000 €

On-line havarijné poistenie

Okrem štandardných benefitov - 50 % vstupný bonus, 10 % zľava na havarijné poistenie pri súčasnom uzatvorení si PZP, alebo dodatočne, ak PZP už uzatvorené bolo, 5 %zľava pre klientov Union poisťovne a Union zdravotnej poisťovne, 0 % spoluúčasť, oprava skiel do 66 € u zmluvných partnerov bez spoluúčasti ai. ponúka aj on-line benefity: automatické stanovenie poistnej sumy s možnosťou jej navýšenia klientom, možnosť uzatvoriť si on-line iba havarijné alebo súčasne PZP, obhliadka do 48 hodín na mieste zvolenom klientom, uzatvorenie kedykoľvek 24 hodín denne, 7 dní v týždni. On-line havarijné poistenie možno uzatvoriť v 4 krokoch: on-line návrh poistenia, vykonanie obhliadky, doručenie dokumentov, platba poistného.

Zdroj: tlačová správa

Ďalšie tipy na aplikácie pre OS Android nájdete pod týmto odkazom.

Ďalšie tipy na aplikácie pre iPhone nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu