FunFón: štvorbalenie SIM kariet pre návštevníkov festivalov zadarmo

Každý víkend počas celého leta, spolu až na ôsmich festivaloch Fun rádio Dohoda a Orange JOJ Music Summer bude mať FunFón svoj stan, v ktorom budú môcť návštevníci festivalov z celého Slovenska získať pre seba a svojich troch priateľov SIM karty FunFónu hoci aj zadarmo.

Prečítajte si: FunFón: lacnejšie hovory, pravá sekundová tarifikácia a bezplatné hovory trom kamošom (9. 6. 2011)

Praktické štvorbalenie, ktoré obsahuje štyri štartovacie 3G SIM karty s kreditom 3 €, službou CLIP zadarmo a automatický prístup na web a roaming, na nich čaká na každom z nasledovných festivalov:

Festivaly

FunFónisti, ktorí navštívia niektorý zo štyroch letných žúrov Fun rádio Dohoda si môžu užívať aj ďalšie benefity. Existujúci FunFónisti majú vstup na festival úplne zdarma. Stačí, keď sa pri vstupe preukážu aktívnou SIM kartou FunFón v mobile.

Tí, ktorí sa rozhodnú prejsť na FunFón a zoberú si balík SIM kariet zdarma, majú príležitosť vyhrať zmenu svojho imidžu na nepoznanie. Vždy na konci každého festivalového dňa organizátori vyžrebujú jedného šťastlivca spomedzi všetkých, ktorí si v daný deň zaregistrovali FunFón číslo. Šťastný výherca môže leto roztočiť so špeciálnou poukážkou v hodnote 1000 € na nákup značkového oblečenia a využitie služieb štylistu, kaderníka a vizážistu.

Zábava s FunFónom pokračuje prázdninovou SMS súťažou o 50 mobilov HTC Wildfire S. Všetci FunFónisti sa do súťaže môžu zapojiť zaslaním SMS v tvare "HRA" na číslo 966. Súťaž trvá až do 28. augusta 2011 a každý pracovný deň bude vyžrebovaný jeden výherca a po každom víkende až dvaja výhercovia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu