O2: súťaž Nájdi svoj smartfón

obrazokZákazníci O2, ktorí sa nachádzajú vo vybraných lokalitách s pokrytím O2 3G siete budú môcť od 20. júla 2011 do 6. augusta 2011 hľadať skvelé 3G telefóny. Stačí, ak budú sledovať indície na Facebookovej stránke O2. Podľa nich nájdu konkrétne miesto na Slovensku, na ktorom sa nachádza agent s výherným smartfónom.

Každý deň môžu zákazníci vyhrať tri telefóny, ktoré získávajú prví traja, ktorým sa ich podarí lokalizovať a piati, ak kliknú na záložku Nájdi svoj smartfón na Facebookovej stránke O2.

Zákazníci O2 môžu hľadať smartfóny v pätnástich slovenských mestách. Ide o Bratislavu, Žilinu, Trnavu, Košice, Banskú Bystricu, Nitru Prešov, Trenčín, Martin, Poprad, Považskú Bystricu, Bardejov, Levice, Nové Zámky a Liptovský Mikuláš. Stačí, ak budú sledovať postupne aktualizované indície na stránke Facebooku O2, podľa ktorých ich budú môcť nájsť počas jednotlivých dní vo vybraných mestách.

Okrem telefónu získajú výhercovia aj prepaid SIM kartu O2 a 3G balíček Internetu do mobilu za 0,01 € na mesiac, takže budú môcť využívať nové 3G služby okamžite.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu