FunFón: dvojnásobný kredit pri prvom dobití

Všetci majitelia predplatenej karty FunFónu, ktorí si až do 31. októbra 2011 dobijú kredit prvýkrát od aktivácie karty, získajú dvojnásobok kreditu. Je pri tom iba na nich, o akú sumu sa rozhodnú svoj kredit dobiť. FunFón im pošle rovnakú sumu kreditu ako bonus, a to až do výšky 150 €.

Nárok na tento benefit majú všetci noví aj existujúci FunFónisti, ak si svoju kartu pred tým ešte nedobíjali, rovnako aj tí používatelia, ktorí sa rozhodnú prejsť zo starého profilu na svojej SIM karte na nový profil FunFón plus umožňujúci neobmedzené, bezplatné volania na tri čísla FunFónu počas troch rokov. Dvojnásobný kredit získajú FunFónisti cez všetky dostupné spôsoby dobitia s výnimkou stierateľných kariet.

Prečítajte si: FunFón: štvorbalenie SIM kariet pre návštevníkov festivalov zadarmo (4. 7. 2011)

FunFónisti sa môžu toto leto dostať k praktickému balíčku štyroch SIM kariet pre seba a svojich troch kamarátov hoci aj úplne zadarmo. Stačí, ak navštívia FunFón stan na niektorom z hudobných festivalov Fun rádio Dohoda alebo Orange JOJ Music Summer. Ušetria tým takmer 10 eur za nákup SIM kariet. Mladí si môžu s FunFónom aj naďalej užívať kopec zábavy vďaka letným súťažiam. Hrať môžu o kompletnú zmenu svojho imidžu na niektorom z najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda a šťastie skúšať môžu aj v prázdninovej SMS hre o 50 štýlových mobilov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu