Android: Elixir

Veľa používateľov potrebuje vedieť o chode svojho mobilného zariadenia čo najviac a mnohých trápi nedostatok priestoru pre widgety aplikácií na domácej obrazovke. Preto by sme vám dnes chceli predstaviť aplikáciu, ktorá ponúka riešenie.

Android TIP je naša malá rubrika, ktorej sa plánujeme venovať každý piatok poobede. Popularita tohto OS aj na Slovensku významne rastie, a tak vám každý piatok radi predstavíme nejakú aplikáciu alebo skupinu aplikácií, ktoré uľahčujú prácu či zväčšujú zábavu s vašim smartfónom. Nemáte ešte telefón s týmto OS alebo sa s ním len zoznamujete? Tak si určite pozrite video: Začíname s Androidom.

Elixir je výborne konfigurovateľná aplikácia, ktorá zobrazuje podrobné informácie o vašom mobilnom telefóne. Informuje o stave batérie, využívaní CPU, vnútornej aj externej pamäti (microSD karty), displeji, Wi-Fi, mobilnej sieti, službách GPS, aktivite Bluetooth, senzoroch a zobrazuje veľa ďalších údajov.

ElixirElixirElixir

Ponúka niekoľko veľkostí widgetov s ikonami, ktoré dokážu zobraziť až 7 x 7 ikon na domácej obrazovke. To znamená, že na jednej obrazovke môže mať používateľ až 49 ikon na rýchly prístup k aplikáciám. Všetky widgety sa dajú konfigurovať v menu, rovnako aj každá ikona.

Po doinštalovaní doplnku Elixir Personal Add-on sa budú zobrazovať vo widgete zmeškané hovory, počet neprečítaných SMS správ aj počet neprečítaných e-mailov v rámci ikony Gmail. Po kliknutí na widget kontaktu máte možnosť zobraziť kontakt, poslať e-mail, SMS alebo zavolať.

ElixirElixirElixirLink na stiahnutie: market.android.com Elixir QR kod

Aplikácia Elixir je bezplatne dostupná pre mobilné zariadenia od verzie operačného systému Android 1.6 a vyššej. Stiahnuť si ju môžete v mobilnom Markete alebo z webovej stránky venovanej aplikácii.

Ďalšie tipy na aplikácie pre OS Android nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu